Co zase mám těm dětem vařit? Máme pro vás desítky tipů

Video se připravuje ...
Recepty od maminky: Podívejte se, co všechno najdete ve speciálu našeho časopisu
VIDEO: Maminka.cz/Jiří Sládeček
Sdílej na facebooku
26. dubna  2017 
 18:06

Brambory s mrkví? Mrkev s bramborem a trochu dýně? Kousek masa? Dneska bez masa, zato s vajíčkem? Pokud máte doma malé dítě, možná už vám dochází fantazie, co mu vařit, aby to nebyla nuda a přitom to bylo zdravé a chutné. Právě pro vás je tu knížka receptů pro nejmenší nazvaná Recepty od maminky.

Desítky receptů pro kojence a batolata v jedné knížce? Teď už ano, navíc jde o recepty prověřené. Najdete tu všechno, ať už jde o kašičky, polévky, sladkosti nebo tipy na snídaně, obědy a večeře. Knížka je to pořádně tlustá, má 146 stran. 

Otestovali jsme: Dětské sýry jsou pro děti moc slané. Které jim nedávat?

Otestovali jsme: Dětské sýry jsou pro děti moc slané. Které jim nedávat?

Kupujete dětem sýry, protože je to dobrý zdroj vápníku a bílkovin? Tak buďte při výběru opatrní, protože zdaleka ne všechny sýry se pro ně hodí, a…celý článek

Speciál časopisu Maminka Recepty od maminky je za 199 korun v prodeji v sítích M-Trafik, Lagardere, Geco, Peal, Valmont, Finex, Traficon, v potravinových řetězcích Globus, Albert, Tesco, dále pak v síti České pošty. 

Objednat si ho můžete přes SMS

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: VARENI mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ. Příklad: VARENI Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900. Cena každé přijaté SMS je 199 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné).

Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.cz,www.platmobilem.cz

Chcete zároveň se speciálem časopisu Maminka soutěžit? Pak musíte na Instagram@casopismaminka, vyhrát můžete jednu z 50 dortových forem Tescoma. 

Recepty od maminky: soutěž
Recepty od maminky: soutěž
Autor: Maminka.cz

20 věcí, které by měl naučit každý táta svého syna!

20 věcí, které by měl naučit každý táta svého syna!

Ať chcete nebo ne, každý otec má potenciál trvale ovlivňovat život svých synů. A to od prvního dne, kdy se narodili. Mužský model je pro budoucí život…celý článek

Tohle dítě je po probuzení tak roztomilé! Jeho protahování je neodolatelné

Tohle dítě je po probuzení tak roztomilé! Jeho protahování je neodolatelné

Vážně se nedivíme, že si tohle video pustilo už nějakých dvanáct milionů lidí. Když se totiž malý pětiměsíční kluk Kaden na záběrech slastně protahuje,…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku