10 věcí, které musí mít v kabelce každá matka

10 věcí, které musí mít v kabelce každá matka
Foto: iStock.com
Sdílej na facebooku
18. března  2017 
 20:00

Naše kolegyně Jitka je vtipná. A vtipně sepsala i to, co všechno se nachází v kabelkách nebo spíše kabelách matek s malými dětmi. Podle nás to vystihla úplně přesně! 

Už se vám někdy povedlo v obchodě místo peněženky vytáhnout plenku? Nebo jste sice vylovila peněženku, ale na ní byl přilepený dudlík? Nebo lízátko? Pak vítejte do klubu. Tady máte seznam toho, co by v mateřském zavazadle zkrátka chybět nemělo.

Náš seznam oceníte. V rodinném běhu a koloběhu je totiž někdy vážně prima neřešit, která kabelka se mi hodí k outfitu, ale především mít všechno po ruce v neutrální kabel(c)e, která je funkční a udělá i tak parádu.

Co by v kabelce nemělo chybět? ČTĚTE TADY

Hledáte inspiraci, jakou kabelku si pořídit? Video ukazuje, jak se jejich vzhled změnil za posledních 100 let.

Vybíráte jméno pro dítě? Pozor, může mu ublížit na celý život!

Vybíráte jméno pro dítě? Pozor, může mu ublížit na celý život!

Všichni rodiče si rádi myslí, že jejich dítě je to nejroztomilejší, nejchytřejší, nejrychlejší, nejzajímavější, prostě nej. A ještě jeden jev tu je,…celý článek

Na angínu většinou nejsou nutná antibiotika! Bohužel, lékaři je stále dávají

Na angínu většinou nejsou nutná antibiotika! Bohužel, lékaři je stále dávají

Ačkoli přibývá moderních diagnostických metod a stále přesnějších odběrů krve, některé věci se nemění: jakmile přijdete k doktorovi s náběhem na nějakou…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: Maminka.cz/Jitka Hemolová

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku