Matka vždycky počká, až syn usne. A pak dělá neuvěřitelné věci!

Marta Rojnič (30) dopřává svému synkovi během spánku opravdová dobrodružství
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
23. září  2018 
 06:00

Třicetiletá Srbka Marta Rojnič dokáže neuvěřitelné věci. Alespoň pokud jde o aranžmá z látek a oblečení. Díky tomu zažívá její dneska už tříletý syn Marko skvělá dobrodružství. Škoda pro něj, že většinu z nich prospal. 

Tenhle malý kluk zažil během svého dosavadního života víc dobrodružství než kdokoli z nás. Sice mnohá z nich prospal, ale může si je i tak připomínat díky fotkám své matky Marty, která vše pečlivě archivuje. Nebo díky knížce Mezi oblaky a hvězdami, která nedávno vyšla. 

Marko už jel na jednorožci, želvě, slonovi, housence, labuti... a mnoha dalších zrovna tak, jako si užíval letadel, džungle, podmořského světa či vesmíru. Schválně se na to všechno podívejte do GALERIE MARKOVÝCH FOTEK

Marta Rojnič vytváří všechny kreace z prostěradel a dalších látek a projevuje přitom neobyčejnou fantazii i šikovnost. První fotka vznikla, když byly Markovi jen dva týdny, některé vznikají čas od času dodnes, kdy už jsou mu tři roky. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku