50 kuriózních fotek dětí! Co všechno rodiče sdílejí na webu?

Dcera a štěně se perou o místo nad výdechem teplého vzduchu z topení, tentokrát vyhrála dcera
Foto: Boredpanda
Sdílej na facebooku
14. října  2018 
 08:03

Našim vlastním dětem bychom to nejspíše neudělali – dávat jejich ne úplně lichotivé fotky na internet – ale jsou rodiče, kteří s tím nemají problém. Na webu takových snímků kolují stovky, či spíše tisíce. Podívejte se na některé z nich. 

Když se web Boredpanda.com rozhodl dávat dohromady snímky dětí, které udělaly něco legračního nebo legračně vypadají, rozhodně měl z čeho vybírat. Rodiče, ale také sourozenci či tety a strýčkové snímky dodávali i s popisky, takže se do galerie těch nejpovedenějších můžete podívat i vy. 

 

Malé děti mají často spojence, jako třeba tenhle kluk! 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku