Anne Hathaway při výchově syna opisuje od Kate Middleton!

Herečka Anne Hathaway, její muž Adam Shulman a syn Jonathan
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
19. února  2019 
 06:00

Americká kráska, držitelka filmového Oscara a maminka tříletého vymodleného syna Jonathana se při  výchově nechává inspirovat britskou královskou rodinou! Naprosto ji nadchla metoda vévodkyně Kate a jejího manžela prince Williama. Ti praktikují ve vztahu ke svým dětem hodně originální přístup. Podívejte se, co dělají!

Ano, Jejich královské Výsosti vévodkyně z Cambridge Kate Middleton (37) a princ William (36) jsou známí nadmíru láskyplným a navzdory společenským konvencím hodně osobním vztahem ke svým dětem. Prosluli velmi specifickou rodičovskou technikou, která spoustu lidí překvapí, okouzlí, nebo naopak lehce zarazí. Jsou díky ní také neustále fotografováni, jejich (z hlediska přísného protokolu) „jiné“ chování k potomkům bývá s oblibou zvěčňováno na všech oficiálních akcích, při státních návštěvách i v soukromém rodinném životě.

Čemu se všichni tak diví? V čem spočívá jejich neotřelá výchovná metoda? Je to prosté – vždy, když mluví s princem Georgem (5) nebo princeznou Charlotte (3), pokleknou k nim dolů na zem, na jejich úroveň, aby s nimi mohli hovořit z očí do očí. Podle jejich slov je tímto jednáním povzbuzují ke komunikaci a uklidňují je, aby se nestyděli nebo necítili nervózně, ztraceně či vystresovaně mezi tolika dospělými. Jde o velmi šikovný přístup, když Kate potřebuje rychle zklidnit nebo „nenápadně“ zpacifikovat navztekané či příliš rozverné královské dítko nebo když tatínek William zatouží upozornit ratolesti na něco hodně zajímavého.

Jejich nekonvenční způsoby okoukali a kopírují rodiče po celém světě, včetně těch ze světa celebrit. Přidala se k nim také Anne Hathaway, která – jak říká – hodlá svého téměř tříletého syna vychovávat ve stejném duchu.

„Dostat se výškově na jeho úroveň, abych k němu mohla promlouvat z oka do oka, je skvělé. Dítě se pak necítí podřazené dospělému, bere ho jako rovnocenného partnera, je klidnější a cítí se silnější a schopnější. V komunikaci s Jonathanem nám to úžasně funguje,“ uvádí herečka. Anne fotky svého malého syna nezveřejňuje, podívejte se ale na to, jak tato technika funguje přímo v praxi, na snímcích Kate a Williama s jejich dětmi Georgem a Charlotte to je patrné. A jsme si jisti, že až princ Louis (9 měsíců) trochu povyroste, uvidíme na podobných fotkách také jeho!

 

Sdílej na facebooku
Autor: Simona Procházková

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku