Tamara Klusová: Čtvrté dítě si umím představit, spíš bych si ho ale osvojila

Video se připravuje ...
Šťastná máma, šťastný dítě, tuhle větu nenávidím, říká Tamara Klusová
Foto: Časopis Maminka / Karel Dlabač
Sdílej na facebooku
11. října  2019 
 08:00

Děti potřebují mámu co možná nejdéle, tvrdí zpěvačka a trojnásobná máma Tamara Klusová (31), která je právem patronkou soutěže Maminka roku. Sama čtvrté dítě nevylučuje, ale raději by pomohla nějakému bez mámy a táty. 

Jak Tamara vzpomíná na loňský ročník a jak se těší na letošní vyvrcholení té nejdojemnější soutěže? „Maminka roku byl pro mě nádherný a emotivní zážitek,“ říká zpěvačka. „Jsem šťastná, že jsem toho mohla být součástí a už se nemůžu dočkat letošního vyhlášení,“ dodává.

Tamara je patronkou kategorie Maminka podnikatelka: „V mojí kategorii je pro mě podstatná jedna věc: Z té ženy musím cítit, že je víc tou maminkou. Že to podnikání dokáže hezky skloubit s mateřstvím, ale zároveň ví, že ta nejdůležitější role je role mámy. Aspoň dokud jsou ty děti hodně malé,“ říká Tamara.

Všechny medailonky finalistek najdete TADY

Sama přiznává, že to, že má tři zdravé děti, cítí jako obrovské požehnání. "Nevím, jestli bych chtěla jít do té loterie znova. V současné době si dokážu představit, až budou moje děti větší, že se společně domluvíme na tom, že pomůžeme dítěti, které mámu a tátu nemá," říká zpěvačka.

O vítězce titulu Maminka roku 2019 se rozhodne na slavnostním vyhlášení, které proběhne 15. října. Sledovat ho můžete ŽIVĚ na facebooku časopisu Maminka a na webu Blesk.cz Buďte u toho s námi! 

Celý hodně upřímný a otevřený rozhovor s Tamarou Klusovou si můžete přečíst v aktuálním vydání časopisu Maminka.cz. Objednat si ho můžete ZDE

Maminka roku: Přímý přenos na webu a na Facebooku. Buďte u toho s námi

Maminka roku: Přímý přenos na webu a na Facebooku. Buďte u toho s námi

Zajímá vás, jak to dopadne? Nás moc! A chceme, abyste u toho byli s námi, a proto vám celý slavnostní večer v pražské restauraci SOHO dopřejeme v přímém…celý článek


 

Sdílej na facebooku
Autor: Maminka.cz

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku