Milla Jovovich dva týdny před porodem! Kolik přibrala a co ji trápí?

Herečka Milla Jovovich brzy porodí svoje třetí dítě
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
23. ledna  2020 
 18:00

Herečka Milla Jovovich by už brzy měla přivést na svět své dítě. S rodinou se na něj těší, zároveň se ale svěřila s tím, jak ji gravidita zmáhá. 

Hvězda filmu Resident Evil herečka Milla Jovovich (44) se třetím těhotenstvím pochlubila vloni v létě, dva roky potom, co potratila v polovině těhotenství. 

Proto se, jak přiznala, během nynějšího těhotenství celou dobu bojí, aby vše dobře dopadlo. I tak ale občas žertovala – například v tom smyslu, že konečně má i ona prsa. 

Teď se na Instagramu rozepsala o tom, jak se cítí v posledních týdnech před termínem. „Už se na tohle dítě opravdu těším. Ještě dva týdny a přivítáme nového člověka. Každá žena dobře ví, jak je poslední měsíc náročný." A postěžovala si na otoky nohou, bolesti zad i boků a také na neustálé chození na WC. 

O spánku nemluvě! "Na ten zapomeňte. A to je otravné, protože pokud to dítě bude křikloun jako nejstarší, nezavřeme oči příštích několik let!“ nastínila další vývoj herečka, která přibrala kolem pětadvaceti kilo. 

A zároveň přiznala, že se těší, až si zase sama dokáže natáhnout ponožky, aniž by se zadýchala. Nebo až vyrazí do oblíbené posilovny. 

Od Pátého elementu k Resident Evil

Při natáčení filmu Pátý element (The Fifth Element) se sblížila s filmovým režisérem Lukem Bessonem, za něj se pak vdala v Las Vegas. Jejich manželství vydrželo několik let, skončilo brzy po natočení jejich druhého společného filmu Johanka z Arku. 

Od listopadu 2007 je matkou dcery, jež dostala jméno Ever Gabo Anderson. Otcem dítěte je režisér Paul W. S. Anderson, s ním se seznámila při natáčení filmu Resident Evil v roce 2002, za manžela si ho vzala v roce 2009 v jejich domě v Beverly Hills.

V dubnu 2015 porodila druhou dceru, ta dostala jméno Dashiel Edan Jovovich-Anderson. V srpnu 2019 na sociálních sítích oznámila veřejnosti, že čeká třetí dceru.

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku