Těhotenská móda slavných XL modelek. Ashley Graham se nebojí latexu ani plavek

Populární modelka Ashley Graham čeká první dítě
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
14. ledna  2020 
 06:00

Modelka Ashley Graham odhalila své rostoucí bříško v plavkové kampani značky Swimsuits for All. Americká kráska očekává v lednu své první dítě s filmovým režisérem, producentem a scenáristou Justinem Ervinem.

Nebojte se nosit plavky, i když vaše postava není podle některých názorů dokonalá, vzkazuje všem modelka Ashley Graham. Už ve vysokém stupni těhotenství nafotila kampaň plavek pro značku Swimsuits for All. Zároveň se přímo podílela na vzniku kolekce. Ashley Graham, která se proslavila jako modelka XL, je dvaatřicet a sluší jí to. Fotky vznikly loni v říjnu, letos v lednu se jí má narodit syn. 

"Doufám, že tahle kampaň připomene všem ženám, že jsou sexy a že by to měly oslavovat ve všech fázích svého života," komentovala snímky. Pochvaluje si zároveň, že gravidita přinesla nové uznání pro její tělo a že navrhování kolekce plavek Ashley Graham x Swimsuits For All Resort 2020 jí pomohlo si užít vlastní křivky a těšit se z nich. 

Kolekce zahrnuje jedenáct modelů, k mání je zatím jen v USA v tamních velikostech 4 až 24. 

 

Ashley Graham není jedinou modelkou XL, která se proslavila a která nafotila odvážné kampaně. Dalším jménem, které stojí za pozornost, je Iskra Lawrence. Plus size modelka, která otěhotněla, přestože brala antikoncepci, nedávno vystavila bříško v bikinách. 

Říká se o ní, že je to jedna z nejkrásnějších plus size modelek na světě. Ona sama tohle škatulkování ale nemá ráda. Akorát to totiž vyzdvihuje nějakou odlišnost. Mnohem více jí sedí titul královna body positive myšlení. Její Instagram sleduje přes čtyři a půl milionu lidí. 

Instagram Ashley Graham sleduje dokonce více než deset milionů lidí. 

 

Sdílej na facebooku
Autor: wall

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku