Unikátní a dojemné fotky: Matka kojí starší dítě během porodu

Kojení dvouleté dcery během porodu
Foto: @maegandougherty
Sdílej na facebooku
14. prosince  2016 
 16:00

Porodní fotografka Maegan Dougherty fotí krásné fotky příchodu dětí na svět. Někdy je to zážitek ještě silnější než obvykle, jako v případě porodu, během nějž za matkou na porodní sál přišla i její dvouletá dcera. 

 

V Česku je to zatím profese víceméně neznámá, v zámoří se těší velké oblibě. Porodní fotografky dokumentují příchod rodiny na svět v takovém rozsahu, jaký se předem domlouvá s rodinou, a tak vznikají krásné dokumentární a přitom intimní snímky, které fotografky často zveřejňují také na svém webu či na sociálních sítích. 

Galerii fotek najdete ZDE

Jako Američanka Maegan Dougherty, která zachytila porod druhého dítěte jiné fotografky: Kate Neal, která se pro změnu specializuje na snímky svateb. Na jedné fotce kojí rodící Kate svu dvouletou dceru a autorka snímku o něm říká: "Miluju tuhle chvíli. Velká sestra byla nadšená, že vidí svou matku.A díky kojení se pak kontrakce více rozběhly," napsala Maegan na svém Instagramu, kde fotky zveřejnila. 

Tohle video vám ukáže, proč člověk s malým dítětem prostě nic nestihne

Tohle video vám ukáže, proč člověk s malým dítětem prostě nic nestihne

Možná jsou děti klidné, které večer sedí tam, kam je ráno posadíte, a pak jsou děti, které neustále zkoumají svět. Zdá se, že většina batolat patří…celý článek

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku