Princ Harry vtipkuje o těhotenství Meghan: Je to opravdu moje dítě?

Princ Harry a vévodkyně Meghan při návštěvě Maroka.
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
28. února  2019 
 12:25

Princ Harry je známý vtipálek. Při návštěvě Maroka však utrousil velmi drzý fórek o těhotenství své manželky Meghan. Když přijímal už několikátou gratulaci k očekávanému miminku, prohlásil: "Cože, ona je těhotná? A je to moje?" Meghan se naštěstí rozesmála a pohotově odpověděla: "Překvapení!"

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu pokračují ve svých cestách po Maroku. Ze všech stran se na ně hrnou gratulace k očekávanému přírůstku do královské rodiny a právě jedno z takových blahopřání nahrálo Harrymu na smeč.

Možná už nevěděl, co má neustále odpovídat, a tak zareagoval dost svérázným vtipem. Naštěstí Meghan má stejný smysl pro humor a jeho odpověď „cože, ty jsi těhotná? Je to moje?“ ji velice pobavila. "Překvapení!" vykřikla se smíchem. Vtipkování královského páru zachytila i videokamera a použila jej v reportáži televize BBC. 

Těhotenství oznámil královský pár při návštěvě Austrálie.

Vévodkyně Meghan a princ Harry očekávají prvního potomka někdy na jaře. Přesný termín nevíme, pravděpodobně to bude duben nebo začátek května. Ostře sledovaný pár oznámil radostnou novinu pět měsíců po svatbě. Od té doby jsou pod drobnohledem a gratulace se na ně hrnou ze všech stran. Nedávno dokonce některý z fanoušků natočil i to, jak miminko, které všichni titulují "Baby Sussex", nastávající maminku Meghan pěkně koplo. Na záběrech TADY je vidět, jak se jí hýbe břicho. 

Samozřejmě už se také tipují jména královského potomka. Jaká jsou podle bookmakerů ve hře dívčí a chlapecká jména? 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku