Takhle by mohly vypadat děti prince Harryho a Meghan Markle. Co vy na to?

Takhle by podle portrétního umělce mohly vypadat děti prince Harryho a Meghan Markle.
Foto: Profimedia.cz/koláž Supermamy.cz
Sdílej na facebooku
12. prosince  2017 
 12:00

Princ Harry a Meghan Markle sice po zasnoubení oznámili, že potomky plánují až v blízké budoucnosti, někteří už ale spekulují, že by to mohlo být i dříve. Pokud vás zajímá, jak by mohly jejich děti vypadat, máme pro vás snímky, které sestavil forenzní specialista. Můžete se tak podívat do tváře jejich dcery či syna. Trefil se, co myslíte? 

Královský palác koncem listopadu oznámil, že princ Harry a Meghan Markle jsou zasnoubeni. Svatba je naplánována na jaro příštího roku. A už teď je jasné, že to bude událost roku. Další neméně důležitou událostí bude také narození třetího potomka Williama a Kate

ČTĚTE TAKÉ: Další královský potomek na cestě? Meghan Markle je prý těhotná, spekuluje tisk

Na rozdíl od Kate šestatřicetiletá Meghan přinese do Buckinghamského paláce mnoho nového. Je to poloviční černoška, herečka, a navíc jednou rozvedená Američanka. Pokud by vás zajímalo, jak by mohly vypadat jejich společné děti, podívejte se do naší FOTOGALERIE

Americký forenzní specialista a umělec Joe Mullins podle fotografií Harryho a Meghan sestavil podobizny jejich dětí. Takhle by prý podle něj mohl vypadat jejich syn a takhle jejich dcera... 

Další fotografie jsou staršího data. Jsou na nich opět možné podobizny dětí Harryho a Meghan, ovšem v kojeneckém a batolecím věku. Autorkou je portrétní umělkyně a doktorka Lynn Waldronová, která k vytvoření obrázků použila nejvýraznější a nejcharakterističtější rysy obou budoucích rodičů. Děti mají oči, ústa a bradu Harryho, obočí, nos, uši a výraz obličeje Meghan. 

Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!"

Doktorka Waldronová je nejen specialistkou na sestavování vizualizací dětských tváří, ale také je odbornicí na stárnutí. Pod jejíma rukama vznikly i portréty Diany nebo Marilyn Monroe, jak by vypadaly nyní. Sestavovala i vizualizace obličejů potomků Angeliny Jolie a Brada Pitta nebo hereckého páru Toma Cruise a Katie Holmes.

Jak se oba umělci trefili v případě dětí Harryho a Meghan, se musíme nechat překvapit. 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku