Jen tenhle víkend hračky z e-shopu se slevou: Oslavte Den dětí!

Jen tenhle víkend hračky z e-shopu se slevou: Oslavte Den dětí!
Maminka slaví den dětí, vy můžete mít hračky se slevou
Foto: Maminka
Sdílej na facebooku
1. června  2018 
 12:00

Chcete svému potomkovi dopřát nějaký dárek ke Dni dětí? Využijte toho, že v rámci spolupráce webu a časopisu Maminka s hračkářstvím Pompo můžete pořídit hračky se slevou. Ať už přímo v pražské prodejně v obchodním domě Kotva nebo přes e-shop. 

Přijďte ještě dnes do hračkářství Pompo v pražském obchodním domě Kotva, kde mají obrovský výběr, a navíc vše pořídíte za cenu nižší než obvykle. Časopis Maminka spolu s webem Maminka.cz zvou všechny své čtenáře do Kotvy, kde se od dvou do šesti odpoledne koná akce nazvaná Den dětí v Pompo. Stačí vyjet do hračkářství ve třetím patře. 

Nedostanete se tam? Pak na vás během tohoto víkendu čeká SLEVA 15 % na veškeré produkty ke Dni dětí v  e-shopu www.pompo.cz - sleva se automaticky načte po vložení kódu: maminka.

Slevu nelze uplatnit na produkty s VIP cenou. Akce na webu platí pouze od pátku 1. 6. do neděle 3. 6. 2018. 

Pokud se dostanete přímo do Kotvy, na místě můžete výhodně pořídit buď dárek ke Dni dětí, nebo třeba odměnu za blížící se vysvědčení. A nejen to – v Pompo na vás rovněž čeká bohatý doprovodný program a setkat se tu budete moci také se zástupci redakce časopisu a VIP matkami. 

Malí návštěvníci mohou vyzkoušet zdobení se s Make It Real a auta na dálkové ovládání RC VaporizR 2. Bude se zde předvádět modelína Play Doh, bublifuk na velké bubliny Fru Blu. Dále vás čeká puzzle, malování, stolní hokej a spousta další zábavy. 

Dětem můžete třeba pořídit bublifuk Fru Blu. V redakci jsme ho otestovaly: 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku