Nová prodejna Maxi Cosi: Seženete vše od autosedaček po longboard. A se slevou!

Video se připravuje ...
Navštívili jsme nově otevřenou prodejnu Maxi Cosi
VIDEO: David Hanuš/Maminka.cz
Sdílej na facebooku
2. září  2019 
 06:00

Možná jste si mysleli, že oblíbená značka Maxi Cosi vyrábí jen  autosedačky a kočárky. V tom případě vás z omylu vyvede návštěva jejich první autorizované prodejny u nás. Najdete ji v pražském Karlíně a my jsme se tam s kamerou byli podívat. 

Prodejna Maxi Cosi je umístěna na strategickém místě, takže se k ní dostanete bez problémů MHD, stejně jako autem, protože můžete zaparkovat přímo před prodejnou z druhé strany. To oceníte zejména tehdy, když si zde přijedete vybrat kočárek nebo autosedačku, které byste nejspíš městskou hromadnou dopravou domů neodnesli.

"Zákazníci zde najdou ucelenou kolekci Maxi Cosi, a to nejen autosedaček, kočárků, ale máme rovněž velký výběr různých doplňků nebo domácího vybavení pro miminka, jako jsou jídelní židličky, stoličky nebo odstrkovadla," říká manažerka Maxi Cosi pro Českou republiku Karolína Nováčková.

 

Ta zároveň prozradila, že zde zákazníci najdou také značku Safety 1st, kterou ocení rodiče již lezoucích dětí a batolat, pro které je nutné ve většině případů upravit domov tak, aby byl pro ně bezpečný. Nakoupit zde můžete ochrany rohů, zábrany, stejně jako sadu zubních kartáčků s nůžkami nebo teploměry do vody.

Jak jsme měli možnost zjistit, v nabídce nechybí ani oblíbené vzpomínkové věci na těhotenství nebo na první rok miminka od značky Baby Art. Kromě klasických odlitků na chodidla nebo dlaně děťátka zde budoucí maminky najdou i sadu na 3D výlisek těhotenského bříška nebo připravené fotorámečky pro každý měsíc miminka až do jeho prvních narozenin.

Proč vlastní prodejna? 

Vzhledem k tomu, že produkty Maxi Cosi najdete ve většině specializovaných obchodů, zajímalo nás, proč se značka rozhodla otevřít svou vlastní prodejnu. Podle slov Karolíny Nováčkové to bylo především z toho důvodu, aby byli blíže zákazníkovi. "Myšlenka na otevření prodejny vznikla už před třemi lety. Nejprve jsme spustili službu týkající se bezplatné výměny autosedaček po nehodě. Dalším krokem bylo zavedení doživotní záruky na produkty Maxi Cosi a Quinny, takže logicky už zbývalo jen otevření prodejny, ve které najdou zákazníci vždy aktuální kolekci včetně všech barevných kombinací, na které by jinde museli třeba čekat," dodává.

Tohle nás zaujalo

Při prohlídce nové prodejny Maxi Cosi nás zaujala především stylová čistota. Zákazníci, kteří zde vyrazí na nákup, se tak mohou soustředit na to, za čím vyrazili, a nejsou rozptylováni dalšími lákadly ve formě oblečení nebo hraček, kterým, co si budeme povídat, málokterý rodič odolá.

Navíc si můžete být jisti, že zde můžete naživo vidět aktuální kolekci. Nás třeba zaujaly golfky se speciálními kolečky, které se běžně používají pro inline brusle, nebo longboard Quinny. Jak jsme ale zjistili, při jeho pořízení budete muset podepsat prohlášení o bezpečnosti.

Sleva pro čtenáře Maminka.cz

Prodejnu Maxi Cosi najdete v Rubin Office Centru na adrese Sokolovská 79 v Praze Karlíně. Pokud zavítáte do prodejny v termínu 13. - 15.9. 2019 a řeknete heslo "Maminka", získáte slevu 20 %.

Když už jsme zmínili Quinny, tak kromě Maxi Cosi zde najdete i novou kolekci této značky. Obě značky mají totiž společného výrobce, a to firmu Dorel.

Z dalších produktů, které jsme měli možnost vyzkoušet, to byla autosedačka Maxi Cosi Kore Pro2019 pro odrostlejší děti, která má světelný indikátor ukazující správné upevnění. Bez povšimnutí jsme neponechali ani multifunkční židličku Minla Maxi Cosi. Ta je určena dětem od narození do šesti let, takže investice do ní se vám časem vrátí.

Pokud čekáte miminko nebo vybíráte větší autosedačku a s výběrem si rádi necháte poradit od odborníků, určitě doporučujeme zavítat do této karlínské prodejny. Na místě si můžete vše vyzkoušet a kromě technických parametrů zhodnotit i design jednotlivých produktů. Maxi Cosi a Quinny patří k lídrům na trhu s dětskými potřebami, takže si můžete být jistí, že zde najdete vše, co jste si předem prohlédli v katalogu nebo na internetu. A navíc získáte perfektní servis.

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku