Rodiče nemohli uvěřit svým očím! Dva psi pomohli batoleti utéci z postýlky

Video se připravuje ...
Rodiče nemohli uvěřit svým očím! Dva psi pomohli batoleti utéci z postýlky
Foto: Youtube
Sdílej na facebooku
16. srpna  2018 
 06:00

Zlatí retrívři Bleu a Colby se zase vyznamenali. Nedávno se spolčili s dcerou svých majitelů a pomohli jí nad ránem utéci z postýlky a jejího pokojíčku. A to vše za pár sušenek! 

Chloe je pouhých patnáct měsíců, ale rozhodně je to chytré dítě. Má svůj názor a nebojí se ho prosadit, přičemž si na to umí najít skvělé společníky. Zlaté retrívry Bleu a Colbyho, kteří už dávno zjistili, že Chloe k nim je – minimálně pokud jde o pamlsky – mnohem štědřejší než její rodiče. 

Psi se neproslavili poprvé – už před časem sbíralo miliony zhlédnutí video na YouTube, v němž malá štěňátka běžela na večeři. 

"Chloe už je tak vysoká, že dosáhne do plastové nádoby se zásobami psího žrádla, a k naší malé radosti jim ho hází," přiznává Chris, holčiččin otec. Není divu, že psi mají Chloe tak v oblibě. Ale taky to pro ni znamená, že jakmile je šest ráno, snaží se ji vzbudit, aby jim mohla dát pár jejich granulí. 

Tiše otevřou dveře do jejího pokoje, olizují ji a strkají do ní. Jakmile ji rodiče vyndají z postýlky, už ji směrují ke psímu občerstvení, což holčičce dělá radost. Ale nedávno matku přece jen poněkud zaskočilo, když Chloe potkala na chodbě, ačkoli si byla jistá, že spí v pokojíčku, z něhož neumí sama odejít, protože neotevře dveře. 

Ninu napadlo podívat se na záběry z chůvičky a tam to uviděla. Psi pomohli holčičce vylézt z postýlky a otevřeli jí dveře z pokojíčku ven, což by sama nezvládla. "Přesně věděli, co dělali," míní. Ale podle rodičů má tenhle malý zločinecký syndikát utrum. Rodina se stěhuje do domu, kde budou v tomto ohledu panovat přísnější pravidla. 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku