Pětiletý kluk vymyslel geniální metodu zavazování tkaniček

Video se připravuje ...
Metoda, jak zavázat tkaničky co nejsnadněji
VIDEO: Facebook
Sdílej na facebooku
12. července  2018 
 06:00

Pětiletý Colton Lilliard přišel na geniální metodu, jak si zavázat tkaničky a netrápit se u toho. Jeho matka ho natočila na video a sdílela to na svém facebookovém profilu. Výsledek? Tisíce sdílení a tisíce vděčných rodičů, kteří tuhle metodu převzali a používají ji úspěšně také!

Máte doma dítě, které právě teď zápasí se zavazováním tkaniček? Seznamte se s novým hrdinou, který přišel na super metodu, jak na to. Jeho trik natočila maminka na video a zdá se, že si bude muset malý Colton tuhle metodu nechat patentovat, jaký je o ni zájem. Pětiletý chlapec ale nechce spolknout všechnu slávu, prý ho to naučil kamarád River. Díky, kámo!

Vždy dokonalá Ivanka Trump: Podívejte se, jak žije s manželem a třemi dětmi

Vždy dokonalá Ivanka Trump: Podívejte se, jak žije s manželem a třemi dětmi

Můžete si prohlédnout desítky, možná stovky fotografií Ivanky Trump. Je jedno, zda jde o oficiální fotky nebo snímky ulovené potajmu nějakým…celý článek

Lakují si nehty, malují se, pečou dorty a vyrábějí masky! Otcové, kteří žijí s dětmi sami

Lakují si nehty, malují se, pečou dorty a vyrábějí masky! Otcové, kteří žijí s dětmi sami

To, že někdy děti vyrůstají jen s matkou, už lidem přijde celkem běžné. Ale spousta dětí vyrůstá naopak jen s otcem, což s sebou přináší i některé…celý článek

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku