Dítě brečící v letadle? Společnost dala všem cestujícím letenky zadarmo

Už před cestou je jasné, že to bude náročné
Foto: Youtube/BPŽ
Sdílej na facebooku
24. listopadu  2016 
 18:00

Létání s malými dětmi bývá občas utrpení pro všechny. Děti bolí uši nebo se prostě nudí, a proto brečí. Jejich rodiče jsou zpocení až na zádech, jak se snaží být co nejméně nápadní, zatímco se na ně upírají zraky všech cestujících, kteří jsou taky celkem pochopitelně rozmrzelí. 

Dovedete si představit, že budou cestující v letadle tiše, nebo dokonce nahlas doufat, že se malé děti zase rozbrečí? A přece se to stalo. A to na nedávném letu číslo 213 letecké společnosti JetBlue z New Yorku na východě USA do Long Beach na západním. 

Když se cestující včetně matek s dětmi posadili, ozvalo se kromě standardního hlášení ještě jedno, kterým letuška oznámila něco nečekaného. "Pokaždé, když se nějaké malé dítě na palubě rozpláče, dostanete slevu 25 procent na další letenku od naší společnosti. Jinými slovy, čtyři plačtivé scény znamenají letenku zdarma pro každého z vás!"

Nejroztomilejší fotky královských dětí George a Charlotte: Jak rostou?

Nejroztomilejší fotky královských dětí George a Charlotte: Jak rostou?

Děti jednoho z nejsledovanějších párů na světě rostou jako z vody a jsou čím dál tím roztomilejší. Podívejte se na téměř třicítky nejhezčích fotek…celý článek

Reklamní video nazvané FlyBabies pak ukazuje, že jakmile se dítě rozplakalo, místo obvyklého významného pomlaskávání a rozmrzelého mručení se ozývá smích a potlesk. Asi by byli všichni ochotní tvrdit, že pláč je úplně snesitelný a možná skoro roztomilý. Samozřejmě, týkalo se to jen tohoto jednoho letu, ale i tak to třeba trochu změní náhled na cestující děti. 

Zbytečná dětská výbavička? Za co nemusíte utrácet, protože to nevyužijete

Zbytečná dětská výbavička? Za co nemusíte utrácet, protože to nevyužijete

Jako prvorodička nejspíš nemáte přesnou představu o tom, co všechno budete pro své miminko v příštích měsících potřebovat. Reklamy tvrdě útočí a vy…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku