20 zvláštních výrobků, které rodiče pořizují svým dětem. Tomu neuvěříte

Poněkud výstřední kojenecká móda
Foto: sbjamesphotography.com
Sdílej na facebooku
12. dubna  2017 
 18:00

Vlastně to chápeme. Těhotné ženy – a někdy i jejich muži – jsou mimořádně náchylné k tomu, koupit kdejakou blbost. Stejně jako rodiče nejmenších dětí. Výrobci to vědí, a tak se činí. Posuďte sami. Za inspiraci děkujeme výrobkům, které se objevily například na webu Parenting.com.  

Že vy byste miminkům či batolatům nikdy nic takového nepořídili? Sáhněte si do svědomí, určitě najdete také něco, čemu jste nedokázali odolat v domnění, že bez toho by péče o potomka prostě nebyla dokonalá. A přitom se to ukázalo jako nesmysl, který jste nikdy nepoužili. 

Podívejte se do GALERIE, co všechno je zvláště při koupi přes internet k mání. 

A jak vypadá reálný život s nejmenšími dětmi? Nějak takhle. Na vychytávky rozhodně moc času není:

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Bohyně kojení: Kontroverzní a přitom něžné fotky budí pobouření

Fotografka Ivette Ivens je velkou příznivkyní kojení, a to včetně kojení na veřejnosti, které část lidí odsuzuje. Ona se na takovou kritiku rozhodla…celý článek

Kate a William vybrali školu pro syna (4): Jakou bude mít uniformu?

Kate a William vybrali školu pro syna (4): Jakou bude mít uniformu?

Zatím princ George, syn vévodkyně Kate a jejího manžela Williama, navštěvuje soukromou montessori školku v Norfolku, kam nastoupil v lednu 2016. Od…celý článek

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku