Když z drsných chlapů jsou něžní tátové! Dojmou vás taky?

Když z drsných chlapů jsou něžní tátové! Dojmou vás taky?
Fotografie
Foto: internal
Sdílej na facebooku
7. listopadu  2019 
 06:00

Když se narodí dítě, všechno kolem se najednou změní. A to doslova. Tyhle změny a pocity přecházejí nejen na matky, ale i na otce. Přestože ta transformace nemusí být tak zřejmá na první pohled, není nic krásnějšího než vidět důkaz, jak se z frajerů stávají během chvíle něžní tátové. Podívejte se do naší galerie a dáte nám za pravdu. No nejsou k sežrání? 

Fotografií, na nichž jsou matky těsně po porodu se svými novorozenými dětmi, najdete na Instagramu a Facebooku tisíce. Ovšem nejsou to jen matky, které jsou ze svých potomků u vytržení. Narození dítěte je i pro jejich partnery obvykle něčím, co si v životě ani neuměli představit.

A i když nikdy porod nezažijí, okamžiky štěstí, které  narození jejich vlastního dítěte provázejí, je nemohou nechat chladnými. Tyhle fotografie se objevují na sociálních sítích a jejich obsah je zcela jednoznačný. I muži jsou citlivky, i oni dokážou uronit slzu, i oni jsou štěstím bez sebe. Aby taky ne! Podívejte se na fotografie, které to dokumentují. 

Proč jsou otcové u porodu důležití? Podívejte se na VIDEO a najdete odpověď:

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku