Albíni: Jedinečná krása dětí a mladých lidí s porcelánovou pletí

Foto: www.yuliataitsphoto.com
Sdílej na facebooku
24. října  2019 
 06:00

Fotografka Julia Taits nafotila sérii fotek s lidmi, kteří trpí albinismem.  Je to vlastně vrozená nemoc, porucha, kvůli níž se lidem nevytváří melanin. A proto jim chybí to, čemu říkáme pigment.  Mají bezbarvou kůži a oči do červena. Podívejte se do fotogalerie, kde Julie vyzdvihla jejich krásu a jedinečnost. 

Fotografka Julia Taits nedávno zveřejnila svůj projekt, který nazvala Porcelánová krása. Věnovala ho albínům mezi námi. Její fotografie jsou stále proslulejší a velký ohlas mají právě mezi lidmi s albinismem, kteří ji velice děkovali za tento nápad. Protože jim dodává odvahu a sebevědomí. I kvůli tomu se Jula rozhodla v projhektu pokračovat. 

Podívejte se do fotogalerie, která ukazuje krásu lidí s albinismem. 

"Jejich jedinečná krása mě hypnotizuje. Tato krása je tak čistá a úžasná, vypadají jako postavy z fantazií a pohádkových legend," míní fotografka o lidech s albinismem. S tím, že snímky jsou fascinující, aniž by musela používat program na úpravu fotek. "Bílá má tolik odstínů," dodává ještě fotografka.  

V Maďarsku se před časem narodil chlapeček s bílými vlasy, albín to však není - podívejte se na video, jakou měl hřívu. Jinak měl však běžné množství pigmentu. 

Jaká dětská jména letí ve světě? Znáte je i z českých hřišť

Jaká dětská jména letí ve světě? Znáte je i z českých hřišť

Eliška a Jakub. To jsou nejoblíbenější dětská jména v České republice. Alespoň za poslední rok. Často ale rodiče hledají pro svého potomka jména exotická…celý článek

Jak to malé princezně Charlotte a jejímu bratrovi slušelo na svatbě tety Pippy?

Jak to malé princezně Charlotte a jejímu bratrovi slušelo na svatbě tety Pippy?

Svatba Pippy Middleton byla velkolepá a jako družička na ní nechyběla ani malá princezna Charlotte, ve skupině dětí doprovázejících nevěstu a ženicha…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy