Rodina adoptovala 4 děti během pouhých čtyřiadvaceti hodin!

Sdílej na facebooku
7. listopadu  2016 
 14:00

Když se Američanka Kaley Carling ve středu 19. října probudila, netušila, že se jí toho dne úplně změní život. A že během následujících čtyřiadvaceti hodin do rodiny oficiálně přijmou čtyři děti. O dvě dívky se rodina pěstounsky starala už zhruba rok, další dvě, a to rovnou dvojčata, adoptovali, přičemž všechny čtyři adopce byly dokončeny za jediný den. 

"Zdravotní problémy, neplodnost, dvě neúspěšné adopce, smrt, smutek, neustálý smutek," popisuje Kaley cestu k adopcím, která rozhodně nebyla snadná. Příběh zveřejnila na sociální síti Reddit a doufá, že podpoří jiné páry v podobné situaci, které už mají všeho dost a uvažují o tom, že cestu za dítětem vzdají. 

Kaley trpí vážnými zdravotními problémy, má lupus a revmatoidní artritidu, takže kvůli tomu byla šance na to, že otěhotní, velmi malá. I proto se rozhodla dát si s manželem pauzu od neustálého snažení se o početí a soustředili se na možnost pěstounství nebo ještě lépe adopce, aby bylo jisté, že děti jsou opravdu jejich. 

Psycholožka varuje: Tohle hrozí dětem, kterým rodiče nedají hranice

Psycholožka varuje: Tohle hrozí dětem, kterým rodiče nedají hranice

Když naše dospívající a dospělé děti vidí a slyší, co občas pronese jejich pětiletý bratr, tvrdí nám, že bychom na něj měli být přísnější. A že jim…celý článek

Ani to však nebylo jednoduché a rozhodně to nevyšlo napoprvé. Před rokem se začali coby pěstouni starat o dvě dívky, nyní dvouletou Haven a čtrnáctiměsíční Indie. Ale ani to je nepřipravilo na to, co se událo potom. Zrovna v den, kdy si Haven a Indii přivezli domů, ozvali se Kaley s žádostí o přijetí dalších dvou dětí: jistá žena v Arizoně čekala dvojčata a chtěla je dát k adopci. Kaley a manžel po narození jezdili za dvojčaty, což bylo o to složitější, že už měli dvě malé děti, a kromě toho jedno z dvojčat muselo být v nemocnici. 

Po pěti měsících od narození se další dvě holčičky, Sunny a Weslie, konečně ocitly s rodinou. Nebylo však jisté, zda holčičky budou moci v rodině zůstat, protože ani pěstounství, ani soukromě dohodnuté převzetí dětí nic takového nezaručují. Záleželo na soudech a úřadech. 

A 19. a 20. října – během pouhých 24 hodin – se úřadům podařilo ukončit složitý proces adopce, takže manželé se stali oficiálně rodiči dívek. "Byly to ty nejlepší dny v našem životě. Soudkyně, která případy uzavřela, prohlásila, že tolik lásky a podpory ještě v soudní síni nezažili," svěřila se Kaley webu Parents.com.

"Některé dny jsou neuvěřitelně těžké," přiznala Kaley také. Rodina má místo dvou příjmů jeden, zatímco přibyli čtyři lidé, navíc se kvůli přijetí dvojčat zadlužili, ale ničeho nelitují. 

10 nejdůležitějších vět, které byste měli říkat svým dětem každý den!

10 nejdůležitějších vět, které byste měli říkat svým dětem každý den!

Dobře vedená konverzace pomáhá rodičům vytvářet trvalé a smysluplné vztahy s dětmi. Seznam následujících deseti opravdu důležitých a silných prohlášení…celý článek

Test šunky: Kterou dětem raději nekupovat a co všechno v ní vadí?

Test šunky: Kterou dětem raději nekupovat a co všechno v ní vadí?

Šunka je oblíbenou součástí dětského jídelníčku. Dobře se tráví, není tak tučná a dětem většinou chutná. Při pohledu na pult s uzeninami nebo do mrazicího…celý článek

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku