Jako z pohádky! Kouzelné fotky ze zimního lesa, které nafotila matka dvou dcer

Matka fotí své dcery v pohádkových sceneriích
Foto: Boredpanda.com/http://fotografmarialindberg.se
Sdílej na facebooku
31. prosince  2018 
 06:00

Švédka Maria Lindberg se fotografováním živí, ale fotí i sama sobě a své rodině pro radost. Třeba tyhle krásné snímky, na kterých zachytila své dvě dcery jako v pohádce. 

"Vždycky mě bude přitahovat magie a ze všech ročních období je rozhodně nejkouzelnější zima," vysvětlila na webu Boredpanda.com, proč nafotila sérii zimních fotek s dcerkami, které jako by patřily do nějaké severské pohádky. Na snímky se můžete podívat V GALERII

Třpytící se sníh a jinovatka, odlesky ledových krystalů a zároveň svěží mrazivý vzduch a do toho chichotání malých dívek – tak nějak popsala Maria atmosféru při fotografování. Ale fotí kouzelné fotky celý rok, jak ukazují další její snímky. 

Matka sama vyfotografovala narození svého syna! Jak to dokázala?

Matka sama vyfotografovala narození svého syna! Jak to dokázala?

Na co všechno jste myslela v momentě, kdy přišlo na svět vaše dítě? Tahle Američanka se snažila nezapomenout zmáčknout spoušť a vyfotit novorozeného…celý článek

Kate a William řeší s dětmi stejné problémy jako všichni rodiče světa. Jak?

Kate a William řeší s dětmi stejné problémy jako všichni rodiče světa. Jak?

Je svým způsobem uklidňující, že snad nejsledovanější rodičovský pár světa – Kate Middleton a princ William – řeší s dětmi stejné situace…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku