Zlatíčka 2017: Už jen 10 dní na přihlášení do soutěže o 100 tisíc korun!

Zlatíčka 2017: Už jen 10 dní na přihlášení do soutěže o 100 tisíc korun!
Ještě máte čas se přihlásit!
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
5. května  2017 
 10:18

Ještě jste se nezapojili do soutěže Zlatíčka, ale chcete vyhrát ceny za 100 000 korun? Už neváhejte! Přihlašování koční 15. května. Tak abyste to neprošvihli! Byla by škoda přijít o některé z výher. 

Jste pořád na vážkách? Tak pryč s pochybnostmi a rychle se přihlaste, abyste i vy mohli soutěžit o ceny za 100 000 korun. V úterý v pravé poledne totiž začalo internetové hlasování, ze kterého postupuje do semifinálového kola 100 soutěžících z každé kategorie.

Autor: Shutterstock.com

Abyste se ale mezi tu vaši stovku dostali, musíte nasbírat co nejvíce hlasů, které se posílají přes internet. A s každou minutou, kterou otálíte, vám právě tyto hlasy mohou unikat. Čím dříve se zapojíte, tím větší šance máte. 

Pokud se ale rozhodnete přihlásit se i na poslední chvíli, není nic ztraceno. Letos se totiž poprvé uděluje i cena redakce! Ta je 25 000 korun, stejně, jako cena od čtenářů, kteří hlasují. Kromě toho ale můžete získat za další místa krásné dárky, jako je mobilní telefon iPhone 7, hodnotné poukazy do Electro Wordu, nebo jízdní kolo Amulet

Více informací se dozvíte na stránkách soutěže Zlatíčka. 

Soutěž o 100 000 korun! Internetové hlasování začíná, stále máte šanci!

Soutěž o 100 000 korun! Internetové hlasování začíná, stále máte šanci!

Ještě jste se nepřihlásili do soutěže Zlatíčka, abyste mohli hrát o ceny za 100 000 korun? Pak příliš neotálejte! Internetové hlasování totiž začíná! …celý článek

Novinka v soutěži Zlatíčka! Větší šance pro každého vyhrát ceny za 100 000 korun!

Novinka v soutěži Zlatíčka! Větší šance pro každého vyhrát ceny za 100 000 korun!

Letošní ročník soutěže zažil bouřlivý začátek. Pouhé tři dny od jeho odstartování už soutěží více než tisícovka přihlášených. Není nutné ale chytat…celý článek

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku