Prasátko Pepina má novou kamarádku! Myšku Mandy, která je na vozíku

Prasátko Pepina má novou kamarádku. Myšku Mandy, která je na vozíku
Foto: @peppapig
Sdílej na facebooku
21. dubna  2019 
 06:00

Mánie zvaná „Peppa Pig“ nemine snad žádného rodiče, který má doma dítko ve věku od dvou do pěti let. Sledujete společně příběhy rodinky veselých animovaných čuníků? Do děje vstupuje zbrusu nová postava, a to myška jménem Mandy, která používá invalidní vozík. Co na to fanoušci?

Roztomilou myšku s výrazně pisklavým hláskem představili tvůrci oblíbeného seriálu v krátkém videoklipu na twitterovém účtu Peppa Pig Official a jejich počin vzbudil okamžitě obrovské emoce u diváků napříč všemi zeměmi. Nejnovější hrdinka jménem Mandy jezdí na invalidním vozíku, což je od autorů odvážný, zároveň ale záslužný a výrazně osvětový počin. Postava se „speciálními potřebami" je jistě přínosem a jejím prostřednictvím mohou i ti nejmenší lépe pochopit, že jde o běžnou součást našeho života. Jednoznačně tleskáme.

Mandy Mouse Peppa Pig
Mandy Mouse Peppa Pig
Autor: Twitter Peppa Pig Official

Bravo, vzkazují rodiče!

A naše nadšení sdílí, alespoň podle bouřlivých reakcí a výrazně pozitivních komentářů na sociálních sítích, celá řada rodičů. „Zbožňujeme ji a těšíme se na nové epizody, ve kterých se bude objevovat." „Moje malá holčička je upoutána na invalidní vozík a okamžitě si Mandy všimla, je nadšená. Skvělá zpráva, že se myška bude objevovat v dalších příbězích.“

"Hurá! Konečně! Zdravotní postižení je důležité téma!“ „Můj syn miluje příběhy prasátka Peppy a jeho rodiny, nemůžeme se dočkat nových dílů s touto rozkošnou myškou!“ „Chce se mi plakat dojetím. Naše dcera trpí neuromuskulární poruchou a miluje Peppu.“ To jsou jen některé z mnoha vzkazů, které nadšení rodiče píší autorům tohoto nápadu.

 

Sdílej na facebooku
Autor: Simona Procházková

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku