Dvojčata (2) dokonale předvádějí úvodní scénu z Ledového království

Video se připravuje ...
Dvouletá dvojčata věrně přehrávají scény z filmu Frozen
VIDEO: Youtube/Jordan Twins
Sdílej na facebooku
17. ledna  2020 
 06:00

Tyhle holky mají herecký talent! Viděli jste film Frozen, jehož hlavními hrdinkami jsou sestry Elsa a Anna? To je ten, který už několik let milují holčičky asi tak od dvou let výše. Mezi fanynky nepochybně patří i dvouletá dvojčata Maddie a Scarlett, která takřka dokonale sehrávají úvodní scénu oblíbené pohádky. 

Ještě neumějí ani pořádně mluvit, ale zjevně jsou pozornými divačkami. Protože to, jak perfektně sehrávají scénu z filmu, vás dostane. 

Jejich matka Collen Jordan zveřejnila video na Facebooku 27. března a od té doby ho vidělo skoro půl milionu lidí, kteří se shodují v tom, že je to vážně roztomilé a že holky jsou mimořádně šikovné. Zjevně si rozdělily i role, jedna hraje Annu, druhá Elsu – a skutečně dělají, jako by stejně jako filmové hrdinky házely sněhovou koulí či padaly na zem. Synchronizaci s dějem na plátně, respektive na obrazovce mají každopádně perfektní. Tak se na ně podívejte taky. 

Video se připravuje ...
Dvouletá dvojčata věrně přehrávají scény z filmu Frozen • VIDEO: 

Co vyvádějí dvouletá dvojčata, když je rodiče dají spát?

Co vyvádějí dvouletá dvojčata, když je rodiče dají spát?

Jak uspat dítě, aby vytuhlo nejpozději do pěti minut od uložení po postýlky? Otázka, kterou denně řeší miliony rodičů po celém světě. Se střídavými…celý článek

VIDEO: Jak správně držet miminko? Vyhněte se svislé poloze

VIDEO: Jak správně držet miminko? Vyhněte se svislé poloze

Mnoho rodičů dělá chybu, že kojence od poměrně útlého věku drží ve svislé poloze. V takové pozici by však miminka měla být pouze na odříhnutí, jinak…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku