Právě dnes a o víkendu si můžete pořídit podprsenku se slevou! Využijte naše kupony

Právě dnes a o víkendu si můžete pořídit podprsenku se slevou! Využijte naše kupony
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
9. června  2017 
 06:00

Najít podprsenku, která nám padne jako ulitá, není jednoduché. Mnohdy si můžete být jistá, že přesně znáte svou velikost, ale nakonec zjistíte, že si už roky škodíte. A právě proto je tu druhý ročník podprsenkového speciálu, který vám pomůže najít tu pravou. A koupit ji za výhodnou cenu! Kupony můžete on-line i v kamenných obchodech využít tento víkend! 

Co všechno si musíte ohlídat, když si vybíráte podprsenku pro velká prsa, jak správně "obléknout" malá ňadra, jaké podprsenky právě teď vlastně frčí a co vám hrozí, když nosíte nevhodnou? To vše i mnohem více se dozvíte právě díky Podprsenkové revoluci

Dermacol jako dárek
Dermacol jako dárek
Autor: Dermacol
Využijte naše slevové kupony  – o víkendu 9. až 11. 6. se můžete těšit na skvělou nákupní akci se slevou až 25 procent a dárkem od firmy Dermacol z řady Enja Body Love Program v hodnotě 269 korun, který dostane každý, kdo si koupí podprsenku s využitím slevových kuponů Blesku pro ženy! 

Tímto víkendem vrcholí naše měsíční akce nazvaná Podprsenková revoluce. Během ní jsme vám radily, jak si vybrat padnoucí podprsenku, jaké barvy letos letí či jak si pomocí podprsenky prsa zvětšit či zmenšit. Nezapomněly jsme ani na ženy s velmi malými, či naopak velkými prsy, případně na ženy kojící

Budeme rády, když využijete naše slevové kupony a uděláte si radost. 

http://img.blesk.cz/ras-cz/1-origin-3472451.pdf
http://img.blesk.cz/ras-cz/1-origin-3472451.pdf
Autor: BPŽ

Podívejte se, jak zjistit správnou velikost!

Ženy ukázaly na fotkách, jak mateřství změnilo jejich tělo

Ženy ukázaly na fotkách, jak mateřství změnilo jejich tělo

Na jedné straně dítě, na druhé strie, povolená kůže na břiše, povolená prsa, kila navíc, změněná postava. Těhotenství a porod se na ženském těle často…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku