Hold všem matkám: Váš příšerný den vidí dítě úplně jinak!

Video se připravuje ...
Všední den očima mámy a jak to vidí děti
VIDEO: boredpanda.com/mother-kids-perspective-normal-day/
Sdílej na facebooku
13. května  2018 
 06:51

Máte za sebou den, kdy se vám nepovedlo nic, na co jste sáhla. Znají to všechny matky světa a pravděpodobně se všechny cítí podobně mizerně. Přitom by nemusely! Schválně se podívejte na tohle video. Berte ho jako svérázný dárek ke Dni matek. 

Znáte tohle pořekadlo? Rodičům se dny s dětmi zdají dlouhé, ale roky krátké. Zatímco na jedné straně nám děti rostou před očima, zvláště některé dny s nimi jsou skoro k nepřečkání. 

Zná to i vlogerka Esther Anderson, která natočila video zobrazující přesně takový vyčerpávající den mámy s dvěma malými dětmi. A to jak ze své mateřské perspektivy, tak očima dětí. A to je na tom právě to skvělé. 

Přejeme vám vše nejlepší ke Dni matek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku