12 nejlepších frází o rodině, které byste si měli opakovat každý den

Foto: iStock
Sdílej na facebooku
3. dubna  2019 
 06:00

Možná si řeknete, že nějaké citáty nebo fráze stejně skutečnou realitu nenahradí. To jistě ano, ale emotivní citáty nás můžou povzbudit, inspirovat a můžou nám osvětlit některé oblasti života, které bychom mohli jinak snadno přehlédnout. Inspirativní citáty jsou studnami moudrosti, které nás můžou vrátit zpátky na zem, můžou nás osvěžit nebo posilnit. Které byste si měli pamatovat?

Rodina není vždycky jen krev. Jsou to lidé ve vašem životě, kteří vás mají rádi. Jsou to ti, kteří vás berou takové, jací jste. Ti, kteří udělají všechno pro to, aby vás viděli usmívat se, a kteří vás budou milovat bez ohledu na to, co děláte.

 

Co můžete udělat pro podporu světového míru? Jděte domů a milujte svou rodinu! (Matka Tereza)

 

Říkejte tomu klan, říkejte tomu síť, říkejte tomu kmen, říkejte tomu rodina. Ať už tomu budete říkat jakkoli, potřebujete to! (Jane Howard)

 

Rodina je nejdůležitější věcí na světě. (Princezna Diana)

 

Mít místo, kam můžete jít, to je domov. Mít někoho, kdo vás miluje, je zázrak. Obojí je požehnání. (Donna Hedges)

 

Tváře členů rodiny jsou kouzelná zrcadla. Při pohledu na lidi, kteří k nám patří, vidíme minulost, přítomnost i budoucnost. (Gail Lumet Buckley)

 

Člověk by neměl nikdy zanedbávat svou rodinu kvůli práci. (Walt Disney)

 

Rodina je zkouškou svobody, protože rodina je jediná věc, kterou svobodný člověk zakládá pro sebe a dělá pro sebe. (Gilbert K. Chesterton)

 

 

Opouštíme domov, abychom hledali štěstí, a když ho získáme, půjdeme domů a podělíme se o něj se svou rodinou. (Anita Baker)

 

Rodina je jedním z největších mistrovských děl přírody. (George Santayana)

 

Rodina není jen důležitá, rodina je všechno. (Michal J. Fox)

 

V rodinném životě je láska olej, který usnadňuje tření, cement, který sbližuje a slepuje, a hudba, která přináší harmonii. (Friedrich Nietzsche)

 

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy