Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie

Video se připravuje ...
Sdílej na facebooku
7. února  2018 
 06:00

Sotva dvacetiletá modelka Kylie Jenner, nevlastní sestra Kim Kardashian, porodila holčičku. Těhotenství se jí dařilo skrývat celých devět měsíců – pochlubila se s ním na sociálních sítích až po porodu. Ve videu je zároveň vidět další přírůstek slavného klanu, holčička Chicago, kterou odnosila a porodila náhradní matka pro Kim Kardashian a Kanye Westa. 

Celých devět měsíců se spekulovalo, zda je, nebo není těhotná. Kylie Jenner totiž i přes svůj aktivní život na sociální síti nezveřejnila jedinou fotku s těhotenským bříškem. V médiích se dokonce psalo o tom, že to právě ona byla náhradní matkou dcery své sestry Kim Kardashian. Všem spekulacím je však konec. Prvního února potvrdila, že porodila dceru.

„Prvního února přišla na svět moje nádherná a zdravá holčička. Nemohla jsem se dočkat, až se o tohle požehnání podělím. Omlouvám se, že jsem s vámi své soukromí nesdílela. Těhotenství byla moje osobní záležitost. Nechtěla jsem se jím chlubit před celým světem. Chtěla jsem se v klidu připravit na novou životní roli. Veškerý stres by se přenesl na miminko,“ napsala na Instagram novopečená maminka. Otcem miminka je její přítel Travis Scott. 

O svém těhotenství a porodu natočila více než desetiminutové video, jehož sestřih přinášíme. Ve videu mluví například matka Kylie Kris Jenner a objeví se tam také její slavná sestra Kim Kardashian se svou novopečenou dcerou. "Myslím, že jí budeme říkat Chicago," říká tam. Kylie zatím holčičku nepojmenovala. 

Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashian nebo Bella Hadid?

Video se připravuje ...
Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Kim Kardashian nebo Bella Hadid? • VIDEO: 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku