Kim Kardashian dovolila pětileté dceři rtěnku, Angelina Jolie vzala děti na brusle

Kim Kardashian přivedla svoji dceru North na akci LOL Kids Fashion show. Pro pětiletou North to byla první módní přehlídka, na které se prošla po mole jako modelka. Pro tuto příležitost jí slavná maminka dovolila červenou rtěnku.
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
30. září  2018 
 06:00

Mají nepochybně mnohem více peněz, ale jinak žijí v mnohém dost podobně jako kdokoli z nás. Chodí do kina, na kafe, navštěvují se s kamarády. Ale pravda, naši potomci asi nechodí na módní přehlídky a v pěti letech se nelíčí. 

Zatímco některé celebrity své děti na veřejnosti skoro nevystavují, jiné se toho nebojí. Jako třeba reality star Kim Kardashian. Spousta fotek herečky Angeliny Jolie s potomky zase ukazuje, že tahle rodina neustále něco podniká, zatímco Victoria Beckham zjevně miluje společné fotky své velké rodiny. 

Naproti tomu fotky rodiny herců Mily Kunis a Ashtona Kutchera abyste pohledali. Fotografové je ale nedávno vyfotili, když se tahle sympatická rodina vydala na nedělní brunch. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku