Dinosauři jako svítící puzzle, dinosauři jako stavebnice. A další tipy ke dni dětí!

Co by je mohlo potěšit?
Foto: iStock.com
Sdílej na facebooku
27. května  2018 
 12:32

Ať už doma ke dni dětí dárky pořizujete nebo ne, pár tipů se může vždycky hodí. Možná jsou na obzoru nějaké narozeniny nebo svátek a blíží se také konec školního roku a vysvědčení. Co mezi novinkami z poslední doby zaujalo nás? 

Když chceme našim dětem pořídit něco méně obvyklého, chodíme pro to do hračkářství, jako je třeba Kidtown - tentokrát nás zaujaly jejich orignální puzzle svítící ve tmě, které je k mání v několika různých variantách. Mají jak jednorožce, tak dinosaury, což nás dost uklidnilo. 

Zkrátka nemusí přijít ani úplně malé děti - pro miminka má Kidtown skvělé černobílé knížky, které přinášejí tak akorát podnětů, aniž by děti přehltily. A pro ty větší, které už se učí číst a psát, případně je baví kreslí je tu MagPad, magnetická kreslicí tabulka, k mání je v několika velikostech. 

Je vaše dítě spíše na klasiku? Pak asi nikdy nezklame Lego, ať už mají vaše děti ze všeho nejradši auta, letadla či příběhy kamarádek z městečka Heartlake - k mání je nový domek na stromě. Nebo třeba lesní traktor na stahování dřeva, který se objevil jako novinka v řadě Lego City. 

S blížící se premiérou filmového Jurského parku jsou navíc k mání sady plné právě dinosaurů. Ve filmu půjde o hrozbu vyhynutí dinosaurů, kterému se lidstvo bude snažit za každou cenu zabránit. V kolekci nechybí jeden z největších suchozemských predátorů všech dob – tyranosaurus rex, opeřený dravec velociraptor, ještěr se dvěma „hřebeny“ dilophosaurus či pteranodon, jeden z nejznámějších ptakoještěrů, k mání například v řetězcích Sparkys a Bambule.

Bublifuky Fru Blu od značky TM Toys na velké bubliny
Bublifuky Fru Blu od značky TM Toys na velké bubliny
Autor: TM Toys

A co takhle dárek, který je zároveň zážitkem? Takovým se může stát třeba bublifuk na obří bubliny - my jsme v redakci zkoušeli sadu Deluxe Rings od Fru Blu a děti to skutečně bavilo. Sadu pořídíte v kamenných hračkářstvích i on line, výrobce navíc nabízí různé sestavy. Bublifuk spolehlivě zabaví děti od tří let výše. 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku