George závidí Charlotte! Její úkoly v domácí výuce jsou zábavnější, stěžuje si princ

Domácí výuka: George se nudí při svých domácích úkolech v karanténě, radši by plnil ty, které dostává jeho mladší sestra Charlotte.
Foto: Profimedia / koláž Supermamy
Sdílej na facebooku
14. května  2020 
 06:00

Mnoho rodičů nyní zápasí s domácím vzděláváním svých dětí. A královská rodina není výjimkou. Vévodkyně Kate se nyní svěřila, jak zvládají boj s úkoly jejich potomci George a Charlotte. Je to všechno mnohem těžší, než se zdá, říká jejich máma. Proč? 

Princ George, kterému v červenci bude sedm let, má totiž o dost nudnější úkoly než jeho pětiletá sestra Charlotte. "George je opravdu velmi naštvaný, protože chce dělat všechny Charlottiny projekty. Ono totiž vyrábění pavoučkových sendvičů je o mnoho zábavnější než gramatika," vysvětlila Kate v rozhovoru s ITV's This Morning

A jak zvládají všichni karanténu? "Je to opravdu velmi těžké. Ve skutečnosti jsme nikdy neabsolvovali tolik video hovorů jako v poslední době. Vlastně je to skvělé. Snažíme se denně navázat kontakt s rodinou a probírat s nimi všechny novinky. Máme teď opravdu daleko více času na tyhle hovory, ale opravdu to není snadné," svěřila se Kate. "Je těžké vysvětlit pětileté holčičce a šesti-, skoro sedmiletému klukovi, co se děje, ale máme velkou podporu školy," dodává. 

Se svým manželem princem Williamem také často volají zdravotníkům nebo pedagogům a ptají se, jak se jim daří. Jejich děti také děkovaly potleskem všem sestrám, ošetřovatelům, doktorům a vůbec všem zdravotníkům a ostatním pracovníkům za jejich boj s koronavirem. Psali jsme o tom TADY

Sdílej na facebooku
Autor: Gabriela Kolinová

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku