Domácí výuka je skvělá, libuje si herec Ashton Kutcher! Co ho na tom baví?

Mila Kunis a Ashton Kutcher se s dětmi moc nevystavují
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
12. května  2020 
 06:00

Každý rodič, který si v posledních měsících na vlastní kůži vyzkoušel, jaké to je a co všechno obnáší učit se se svými potomky doma, dobře ví, že to není zrovna lehký úkol. Tečou vám nervy z hromady úkolů a dennodenních bojů s fyzikou, rovnicemi nebo francouzskou mluvnicí? Zachovejte klid a inspirujte se, táta Ashton Kutcher (42) to má na háku!

Pokud mu selžou veškeré plány a kdyby náhodou začal mít nouzi o filmové a seriálové role, může tento sympatický herec a producent, vyhlášený krasavec, manžel herečky Mily Kunis (a bývalý manžel ještě slavnější Demi Moore) začít s klidem uvažovat o pedagogické rekvalifikaci. Podle slov jeho ženy a matky jejich dvou dětí, téměř šestileté dcery Wyatt a tříletého syna Dimitriho, se při organizaci domácího vyučování velice osvědčil. „Je dokonalý, má talent, úplně jako profesionální učitel,“ říká s úsměvem Mila.

„Líbí se mi učit se s dětmi, je to fakt cool! Rád se dozvím cokoli nového a v nucené domácí izolaci se naskytla úžasná příležitost přiučit se mnoha užitečným dovednostem. A spoustu věcí si připomenout. Připravil jsem týdenní harmonogram, přesný plán, co bychom měli v určitém čase zvládnout. Takže už jsme se podrobně a do detailů zabývali elektřinou, architekturou a dějinami umění. Na pořadu dne pro další týden je lidské tělo. A kdyby vás napadlo divit se, jak je sakra možné, že taková prťata toho vědí tolik o anatomii, odpověď je jednoduchá. Máme přece všichni po ruce Google, v tom je to kouzlo,“ přiznává Ashton.

„Aby se děti dlouhodobě zavřené doma nezačaly nudit a měly kontakt i s někým jiným, požádali jsme naše přátele, aby si s nimi čas od času popovídali přes aplikaci Zoom a při té příležitosti je trochu zabavili nebo je cokoli naučili. Třeba jen malou drobnost, prostě cokoli, co chtějí. Uhádnout kvíz, upéct zázvorové sušenky, aranžovat květiny, vyrobit lodičku z papíru a tak dále. Tyhle video lekce byly zábavné, veselé a užitečné. Ukázaly se jako geniální nápad, který nám každý den na pár minut usnadnil život. A děti si to s chutí a nadšením užívaly,“ prozradil Ashton.

Sdílej na facebooku
Autor: Simona Procházková

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku