Nudné fotky dětí? Zapomeňte! Máma tří dětí fotí nezapomenutelné scénky

Foto: BPŽ/Instagram
Sdílej na facebooku
17. června  2020 
 06:00

Všichni rodiče se snaží zaznamenat prchavé okamžiky dětství a mačkají spoušť u chytrých telefonů či fotoaparátů, aby zachytili to, co jejich potomci právě prožívají. Někteří jdou ale v tomhle dokumentování dál, třeba jako Vanessa Riverová z Kalifornie, matka tří dětí. Ta vytváří skutečně originální snímky svých dětí, které vyprávějí doslova pohádkové příběhy. Jak se vám líbí?

Jak říká Vanessa Riverová, je téměř nemožné zachytit dokonalý okamžik. Vždycky někdo mrkne, zavře oči, ušklíbne se nebo se dívá úplně jinam, než by měl. A děti? Ty jsou prostě všude, o to je to těžší. Vanessa se tedy rozhodla, že se tím nebude trápit a že začne „vytvářet“ fotografie, v nichž si pomůže nějakou pomůckou, která snímek vylepší.

Její fotografie jsou skutečně velmi originální a zvláštní, obsahují totiž spoustu magických prvků, jako jsou mořské ploutve, létající automobil či dinosauři. V každém případě jsou úžasné!

Tohle fotografické kouzlení ji napadlo měsíc před druhým porodem, kdy manžela Anthonyho propustili z práce, a oni si nemohli dovolit profesionálního fotografa, aby jejich děti vyfotil.

Vanessa z toho byla smutná, ale pak dokázala tuhle situaci změnit v pozitivum. Začala si hrát s telefonem a fotoaparátem a začala natáčet syna. A tak začaly vznikat fotky, které v sobě kombinují realitu s fantazií.

Založila si účet na Instagramu a taky blog a její fotky dnes mají tisíce laiků. Na všech hrají samozřejmě prim jejich děti Adyline, Xander a Indie. „Všechny snímky jsou inspirovány našimi dětmi,“ říká Vanessa. Její manžel pak dodává, že přestože vypadají neskutečně, v každé najdete to, co děti baví, čemu se věnují nebo co právě prožily. Jsou to příběhy dětství.

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy