Projekt časopisu Dieta: #holkyzdiety vám dodají sebevědomí. Pojďte do toho taky!

Projekt časopisu Dieta: #holkyzdiety vám dodají sebevědomí. Pojďte do toho taky!
Vlaďka a Linda
Foto: archiv
Sdílej na facebooku
3. července  2019 
 06:00

Od července běží Instagramu časopisu Dieta @casopisdieta projekt, který chce spojit dohromady čtenářky časopisu a jeho followers a vytvořit partu holek, dívek a žen, které se budou vzájemně pozitivně motivovat, podporovat a sdílet své příběhy. Linda s Vlaďkou slibují, že budou sdílet nejen motivační příspěvky a rady, jak zvládat zdravý životní styl a cítit se při tom dobře, ale také otevírat témata, o kterých se tak úplně nemluví.

Autorkami projektu jsou editorka Diety Linda Háková a brand manažerka Vlaďka Kouřilová. „Za dobu, co obě pracujeme v Dietě, jsme se setkaly se spoustou předsudků typu – ty nemůžeš psát pro Dietu, ty nejsi hubená nebo jak to, že jíš hamburgery, když děláš pro Dietu, a dost nás to štvalo,“, jak #holkyzdiety vznikly.

A na podobné předsudky naráží spousta z nás denně. „Já osobně nemám ráda, když se ostatní lidé hodnotí podle tělesné schránky. Sama s tím mám dost špatné zkušenosti a nejednou se mi stalo, že mě někdo odsoudil jenom kvůli tomu, jak vypadám. A v dnešní době Instagramu a sociálních sítí máme tendenci se srovnávat a hodnotit mnohem víc než kdy v minulosti. Jenže cítit se dobře, sebevědomě a žít zdravě nemusí nutně znamenat, že vypadáte jako top modelka,“ doplňuje Vlaďka.

...
...
Autor: archiv

„Čím víc jsme se o tom spolu bavily, tím víc nám bylo jasné, že i přes to, že jsme každá úplně jiná a máme jiné výchozí podmínky, vlastně se snažíme o jedno a to samé – žít zdravě, být v kondici a nezešílet z toho, a tak nás napadlo založit #holkyzdiety,“ smějí se obě. „Chceme tím vlastně říct, že žít zdravě znamená v první řadě začít se mít ráda a přijmout samu sebe takovou, jaká jsem. Bez ohledu na to, co se děje na Instagramu nebo co si myslí ostatní. A i my s tím každý den bojujeme,” říkají Vlaďka s Lindou.

Jestli se i vy chcete do projektu zapojit, sledujte Instagram časopisu Dieta @casopisdieta a hashtag #holkyzdiety, kterým označujte i své fotky. V nejbližších dnech se pod ním můžete seznámit s příběhy nejen obou autorek projektu, ale i dalších žen a dívek, které se k němu budou postupně přidávat. Linda s Vlaďkou slibují, že budou sdílet nejen motivační příspěvky a rady, jak zvládat zdravý životní styl a cítit se při tom dobře, ale také otevírat témata, o kterých se tak úplně nemluví.

Sdílej na facebooku
Autor: redakce Ženy.cz

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku