Tyhle tři matky se rozhodly, že chtějí po porodu zase své tělo

Maminka Emily Skye je autorkou programů pro domácí cvičení pro zaneprázdněné maminky.
Foto: Instagram Emily Sky
Sdílej na facebooku
3. června  2018 
 06:00

Na sociálních sítích najdeme leccos. Hledáme tu inspiraci, kam jet na dovolenou, co uvařit, jaké boty zrovna letí nebo které módní doplňky naše miminko prostě musí mít. Také zde ale najdeme účty, které mohou inspirovat k životním změnám. Objevily jsme akční maminky, které se po porodech vrhly do boje o lepší figuru a zdravější životní styl naplno. Co se od nich můžeme naučit?

 1. Emily Skye, maminka dcerky Mii

Maminka Emily Skye je autorkou programů pro domácí cvičení pro zaneprázdněné maminky.
Maminka Emily Skye je autorkou programů pro domácí cvičení pro zaneprázdněné maminky.
Autor: Instagram Emily Sky

Aktivní maminka vytvořila vlastní fitness program pro domácí cvičení jako inspiraci pro ostatní ženy, které potřebují zpevnit tělo a dostat se zpět do kondice. Zájemcům o zdravější životní styl a cvičení radí také na svém blogu.

„Je samozřejmě naprosto nereálné očekávat, že se vám během několika málo měsíců po porodu vrátí vaše ploché bříško a pevný zadek. Trvá to mnohem déle a hlavně to nepůjde samo, bez vašeho snažení. Rozhodla jsem se své tělo oslavovat za to, co dokázalo, i když nebylo zdaleka v ideálním stavu. Takže ať už je to vaše velké, měkké, nezpevněné nebo ochablé, milujte ho a soustřeďte se na svůj největší poklad, který v něm vyrostl. Dítě by mělo být tou největší prioritou, nikoli superštíhlá stehna, ta počkají!“  Emily

Instagram: emilyskyfit, emilyskye.com

Autor: TM Toys
Bublifuk, který umí vážně velké bubliny! 



2. Tammy Hembrow, maminka dcerky Sassi a syna Wolfa

Maminka dvou malých dětí Tammy Hembrow miluje fitness, plavání a jógu.
Maminka dvou malých dětí Tammy Hembrow miluje fitness, plavání a jógu.
Autor: Instagram Tammy Hembrow

Po celou dobu obou těhotenství se věnovala józe, se svými dvěma malými dětmi pravidelně plave, jezdí na bruslích i běhá, vedle toho se naplno vrhla do světa fitness. Pracuje na svých vlastních tréninkových programech zaměřených na problémové partie (mimo jiné natočila videa s cvičením pro těhotné) a také se věnuje výživovému poradenství.

„Je velmi důležité, abyste milovala sama sebe a své tělo se všemi jeho nedokonalostmi a v každé fázi života. Uvědomte si, že každá žena je jiná, každý organismus funguje odlišně a zabírá na něj něco jiného. Nikdy byste se neměla porovnávat s ostatními. Zaměřte se na vlastní pocity. Dejte svému tělu lásku, dopřejte mu pravidelný pohyb (jakýkoli) a rozmazlujte ho pestrou a vyváženou stravou. Zasloužíte si jíst kvalitně a zdravě. Ono se vám pak zaslouženě odmění. Nikdy už nebude stejné, ale může být lepší! Pevnější, pružnější a vy se budete cítit v pohodě.“  Tammy

Instagram: tammyhembrow, tammyhembrow.org

 

3. Revie Jane Schulz, maminka dcery Lexi

Maminka Revie Jane Schulz vymýšlí vlastní zdravé a nutričně vyvážené recepty.
Maminka Revie Jane Schulz vymýšlí vlastní zdravé a nutričně vyvážené recepty.
Autor: Instagram Revie Jane Schulz

Věnuje se výživovému poradenství, vymýšlí vlastní zdravé recepty, které již vydala i knižně, vedle toho natáčí fitness tréninkové programy, které zveřejňuje na internetu.

„Na nic nespěchejte. Dejte si čas, než dokážete znovu přijmout své tělo, které se samozřejmě těhotenstvím a porodem změní. Je to těžké, ale stojí to za to. A hlavně buďte hrdé na to, co jste dokázaly. Opakujte si, že vaše tělo je úžasné, dokázalo donosit a porodit zdravé dítě. A to je zázrak. Buďte zkrátka na sebe hodné a netýrejte se hladovkami nebo jakýmikoli výčitkami.“ Revie

Instagram: reviejane, reviejane.com

Sdílej na facebooku
Autor: Simona Procházková

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku