Skvělý zážitek pro rodiče: Miminko tleská v děloze!

Video se připravuje ...
Miminko zatleskalo v děloze! Skvělý zážitek pro rodiče
VIDEO: Youtube/Supermámy
Sdílej na facebooku
24. dubna  2017 
 15:26

Také se při každé těhotenské prohlídce těšíte, až uvidíte své miminko? Představte si, že by vám třeba zatleskalo. Přesně to se stalo nastávající mamince Jen Cardinalové ve 14. týdnu těhotenství. Kouzelné video s tleskajícím miminkem se stalo hitem internetu.

„Při těhotenské prohlídce ve 14. týdnu začalo naše miminko zničehonic tleskat, s lékařem jsme zkusili zpívat a můj manžel to celé natáčel,“ napsala dojatá maminka k patnáctivteřinovému videu. To pak zveřejnila na YouTube.com a asi nečekala, že se stane hitem internetu. Do této chvíle má přes 12 milionů zhlédnutí.

70 fotek porodů, které ukazují ženskou sílu: Něha, bolest, emoce a láska!

70 fotek porodů, které ukazují ženskou sílu: Něha, bolest, emoce a láska!

Narození dítěte patří k nejsilnějším životním okamžikům. Dokládají to i záběry z těchto momentů, které pořizují otcové miminek, porodní asistentky…celý článek

"Naše dítě zatleskalo dvakrát nebo třikrát. Všichni jsme se podivili a zasmáli," líčí Jen. Její lékař měl asi velký smysl pro humor, protože překvapené rodiče přemluvil, aby to zopakovali se zpěvem. „Takže to teď vypadá, že dítě tleská do rytmu. Skvělá zábava,“ dodává.

Video je o to vtipnější, že rodiče společně s lékařem zpívali píseň If You're Happy and You Know It, Clap Your Hands (Jestli jsi šťastný, zatleskej).

A jakou píseň mají děti rády, když se narodí? Tuhle!

Video se připravuje ...
The Happy Song vymysleli přímo pro dětské uši • VIDEO: 

Magická věta! Tohle zastaví dítě, které se stále ptá PROČ

Magická věta! Tohle zastaví dítě, které se stále ptá PROČ

Jsou chvíle v životě mateřském, kdy je třeba si přiznat, že mezi slova, která opravdu slyšet nechceme, patří prostá otázka: PROČ? Proč se proboha pořád…celý článek

Těhotná Beyoncé přibrala, Agáta zatím moc ne: Kdo všechno čeká dítě?

Těhotná Beyoncé přibrala, Agáta zatím moc ne: Kdo všechno čeká dítě?

Zatímco ještě nedávno zpěvačka Beyoncé pózovala i s bříškem, teď už se jí do toho nejspíše tak nechce. Čeká dvojčata, což její postavu dost změnilo.…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku