Dcera mě udobřila s matkou! 15 rodičů líčí, čím je jejich děti dojaly

Foto: iStock.com
Sdílej na facebooku
13. února  2017 
 16:00

Zeptali jsme se rodičů kolem sebe, čím vším je jejich potomci dokázali skutečně dojmout, a to i v momentech, kdy to absolutně nečekali. Další podobná přiznání jsme našli na internetu. Přečtěte si, čím děti své rodiče vážně dostaly. 

Děti nás dokážou zaskočit snad vždycky. Ať je jim rok, deset nebo jsou skoro dospělé. Naštěstí je to mnohdy v dobrém, a tak jsme příjemně překvapení. Podívejte se DO GALERIE, čím vším potomci své rodiče dojali, potěšili až nadchli. 

Čím například? "Když mi moje dospívající děti daly k Vánocům chytrý mobil, na který musely samy ušetřit z brigád a kapesného. Moc jsem ho chtěla, ale po rozvodu si takové věci vůbec nemůžu dovolit," vyprávěla Markéta z Kladna, zatímco Jarčina dcera dokázala udobřit svou matku s babičkou. 

Monika Absolonová to od matek příšerně schytala za reklamu na umělé mléko

Monika Absolonová to od matek příšerně schytala za reklamu na umělé mléko

Když se zpěvačka Monika Absolonová na Facebooku pochlubila, že natočila reklamu na mléko pro děti, asi netušila, že spíše než obdiv svých fanoušků…celý článek

Matka sama vyfotografovala narození svého syna! Jak to dokázala?

Matka sama vyfotografovala narození svého syna! Jak to dokázala?

Na co všechno jste myslela v momentě, kdy přišlo na svět vaše dítě? Tahle Američanka se snažila nezapomenout zmáčknout spoušť a vyfotit novorozeného…celý článek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy