Magdalena Kožená natočila klip s Alicí Nellis: Podporuje talentované děti

Video se připravuje ...
Magdalena Kožená v klipu Alice Nellis
Foto: ZUŠ Open
Sdílej na facebooku
11. dubna  2017 
 13:07

Chodili jste do lidušky? Nebo už spíš do zušky, neboli základní umělecké školy? Tahle tradice trvá a pořád do nich chodí desítky tisíc dětí. Letos poprvé předvedou své umění společně na celostátním happeningu. Teď k němu vznikl klip, který natočila režisérka Alice Nellis a vedle talentovaných dětí v něm vystupuje pěvkyně Magdalena Kožená. 

Podívejte se na nový reklamní spot, který vznikl na podporu celostátního happeningu základních uměleckých škol nazvaného ZUŠ Open. Sešly se u něj dvě výrazné osobnosti uměleckého světa: mezinárodně respektovaná pěvkyně Magdalena Kožená a režisérka Alice Nellis.

První ročník happeningu se koná v úterý 30. května 2017 po celé České republice za účasti 355 škol. Jeho patronkou je právě pěvkyně Magdalena Kožená, zatímco Alice Nellis je garantkou pro literárně-dramatický obor na uměleckých školách. Mezi další podporovatele patří designér Maxim Velčovský či tanečníci Jiří a Otto Bubeníčkovi.

Video se připravuje ...
Magdalena Kožená v klipu Alice Nellis • VIDEO: 

 „Natáčení spotu k ZUŠ Open bylo pro mě potěšením z několika důvodů. Tím nejdůležitějším byla energie zúčastněných dětí, které hrály, tancovaly a malovaly s doslova nakažlivou radostí a opravdovostí," prohlásila pěvkyně Magdalena Kožená, která si zároveň pochvalovala spolupráci s Alicí Nellis

Obě dvě dámy  v den konání happeningu navštíví vybrané akce. Ve spotu natáčeném v pražském Rudolfinu vystupují i děti ze základních uměleckých škol. Detailní program ZUŠ Open 2017 (úterý 30. května 2017) a mapu jednotlivých míst konání najdete na www.zusopen.cz. Součástí jsou koncerty pod širým nebem, performance v parcích a na náměstích, street art projekty i setkání s umělci v malých i velkých městech po celé České republice. 

Tohle jsme nesnášeli! 9 věcí, které bychom dětem rozhodně dělat neměli

Tohle jsme nesnášeli! 9 věcí, které bychom dětem rozhodně dělat neměli

Je spousta věcí, které jsme jako děti nesnášeli a u kterých jsme se doslova upsali čertu, že je na svých dětech nebudeme opakovat. Které mě štvaly…celý článek

10 důvodů, proč vadí, když svoje potomky příliš chráníme

10 důvodů, proč vadí, když svoje potomky příliš chráníme

Otcové a matky se dnes o své děti nejspíše mnohem více bojí, a proto jsou opatrnější než předchozí generace. Příčina? Třeba zvyšující se průměrný věk…celý článek

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku