Originální nápad! Rodiče fotí děti tak, jak by vás to asi nenapadlo

...
Foto: Boredpanda/Lolove.pl
Sdílej na facebooku
16. července  2017 
 06:00

Nezajímavých fotek dětí, které na nich vypadají jedno jako druhé, je plný svět. Jak to udělat jinak? Někdo na to jde návštěvou fotografa, který pořídí fotky s pomocí různých více či méně kýčovitých rekvizit, jiný zkusí vymyslet originální fotky sám. Přesně tak na to šli polští rodiče, kteří pořídili vtipné snímky svých dvou dětí spolu s matkou, aniž by při tom použili program Photoshop na úpravu fotek. 

Tihle dva rodiče nápaditými fotkami zaujali už před dvěma roky, když se jim narodila dcera Emilia. Byl jí měsíc a na fotkách vypadala, jako když létá. Autoři projektu jsou fotografové a blogeři, mají spolu dvě děti, které často fotografují v rámci svých projektů na vlastní blog o rodině a životním stylu.

Od té doby jim děti povyrostly a rozhodně nesedí v koutě. Zvláště starší Lenny miluje skákání ze všech druhů nábytku a předstírá, že umí létat. A malá sestra se snaží dělat všechno po něm. Rodiče se jim to snaží rozmlouvat, ale ne vždy to zabere.

Umělec fotil porod syna. Skutečně emotivní a živočišné snímky!

Umělec fotil porod syna. Skutečně emotivní a živočišné snímky!

Zděšené a nechápavé pohledy. Přesně tak reagovali lidé, když jim nastávající otec a oceňovaný umělec Buki Koshoni sdělil svůj záměr: fotografovat celý…celý článek

"Jednoho dne jsme si uvědomili, že až příliš často říkáme: ne, nedělej to. Nebo: ublížíš si," napsala matka Ania. Rozhodli se dětem umožnit dělat všechny ty rizikové věci, aniž by se u toho mohly zranit. Fotky napodobující létání nafotili bezpečně vleže, aniž by použili photoshop či jiný program na úpravu fotek. 

Emilia byla podle matky opravdu nadšená, že sama mohla udělat stojku na jedné ruce, a Lenny o sobě prohlásil, že je lepším fotbalistou než Ronaldo. "Někdy je potřeba jen trochu kreativity, aby děti mohly dělat zdánlivě nemožné věci a aby u toho byli všichni šťastní," uzavřela Ania svůj příspěvek. 

Mimochodem – ono je vyloženě zdravé děti v jejich nápadech podporovat:

Lulu, Milena, Axl, River... Jaká zvláštní jména daly celebrity dětem a proč?

Lulu, Milena, Axl, River... Jaká zvláštní jména daly celebrity dětem a proč?

River, přesněji řečeno River Rocket. Nebo Řeka Raketa. Přesně takhle se jmenuje nejmladší pátý potomek kuchařské hvězdy Jamieho Olivera a jeho ženy…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku