Proč Ashton Kutcher a Mila Kunis nekupují dětem dárky k Vánocům?

Herecký pár Mila Kunis a Ashton Kutcher mají jasno: jejich dvě děti o Vánocích neuvidí žádné vánoční dárky.
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
15. října  2017 
 06:00

Zatímco někteří rodiče už teď vymýšlejí, co koupí svým dětem k Vánocům, jiní tento problém vůbec neřeší. Dárky dětem pod stromeček prostě nedávají. Třeba jako herec Ashton Kutcher a jeho manželka Mila Kunis. Proč tříletá Wyatt a desetiměsíční syn Dimitrij od rodičů nic nedostanou? 

Herecký pár Mila Kunis a Ashton Kutcher mají jasno: jejich dvě děti o Vánocích neuvidí žádné vánoční dárky. Rodiny obou herců nepochází z Ameriky, proto mají i oni dva podobný názor. Dárky prý děti rozmazlují a nepodporují v nich nic dobrého.

"Upřímně: naší tradicí je nedávat dětem žádné dárky," řekla Mila Kunis, která nově hraje ve filmu Matky na tahu o Vánocích (A Bad Mom's Christmas). "To pravidlo jsme zavedli až letos, protože když bylo dětem míň než jeden rok, neřešili jsme to. Loni jsme Vánoce slavili, to byly Wyatt dva roky a dostala toho strašně moc. My jí nekoupili nic – to všechno prarodiče. Dítě si už pak ale neváží dárku samotného. Dokonce ani neví, co si přát. Prostě si přeje věci, hodně věcí," vysvětlila Kunis serveru Today.com.

Z tohoto důvodu si manželé určili nové pravidlo. "Řekli jsme našim rodičům, že pokud chtějí dětem něco dát, ať vyberou jen jeden dárek. Ostatní peníze ať darují dětské nemocnici, charitě, útulku nebo na nějakou dobrou věc. Je to na nich. To je naše nová tradice," dodává Kunis, která jako ukrajinská Židovka Vánoce také neslavila.



Až když její rodina emigrovala do Spojených států, začali kupovat stromeček a přijali nové tradice. 
"Ať už to byly Velikonoce, které jsme přijali do naší židovské domácnosti, nebo Vánoce, na tom nezáleží. Prostě to byly rodinné svátky. Teď, když máme děti, máme své vlastní tradice," říká. 

Komedie Matky na tahu o Vánocích, kde hraje Mila Kunis společně s Kristen Bell a Kathryn Hahn, ukazuje přesně ty frustrace, které matky kolem svátků řeší. Jen to prý bude zábavnější než v realitě. Čeští diváci se na film, který je volným pokračováním snímku Matky na tahu z roku 2016, mohou těšit na začátku prosince, kdy přijde do kin. 

Když si rodiče udělají legraci ze svých dětí a dají jim dárky, které rozhodně nechtěly:

Milena Markovna „Mila“ Kunis je americká herečka židovského původu. Narodila se v Černovicích v bývalém Sovětském svazu. Když jí bylo sedm let, její rodina se přestěhovala do USA. Důvodem byl právě antisemitismus. Židovská víra byla totiž v tehdejším SSSR velmi potlačována. 

Mila Kunis zazářila ve filmu Černá labuť, kde ztvárnila roli baletky Lily. Za tu obdržela Cenu Marcella Mastroianniho za nejlepšího mladého herce nebo herečku na Benátském mezinárodním filmovém festivalu. Za tutéž roli byla také nominována na Zlatý glóbus a cenu Screen Actors Guild Award v kategorii nejlepší herečka ve vedlejší roli.

Se současným manželem Ashtonem Kutcherem se potkala během natáčení seriálu Zlatá sedmdesátá. Herec žil s Demi Moore a jejich manželství bylo oficiálně rozvedeno v roce 2013, to už ale prý rok chodil s Kunis. Rok poté se dvojice zasnoubila a na podzim se jim narodila dcera Wyatt, které jsou nyní tři roky. Spolu mají ještě desetiměsíčního syna Dimitrije. 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku