Když Halloween, tak masky. Originální a pořádně děsivé!

Rodiče se předhánějí, aby pro své dítě vymysleli nejděsivější masku.
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
28. října  2017 
 06:00

Možná namítnete, že Halloween neslavíte. Ale postupně se k nám tento svátek dostává, protože na rozdíl od našich Dušiček je opravdu zábavný. Děti dlabou dýně, ve školách mají maškarní, lampionkový průvod nebo různé párty. Pokud se vám halloweenské oslavy líbí, můžete se inspirovat těmito strašidelnými kostýmy.

Halloween je svátek, který pochází už z dob starých Keltů, cestu do našich domácností však nachází jen pomalu. Ale děti ho milují. A nutno upozornit, že nejen děti. Také někteří rodiče se převlékají do různých masek a vypadá to, že si to skutečně užívají, jak se můžete přesvědčit v této GALERII.

ČTĚTE TAKÉ: Masky jen pro děti? Omyl! Tyhle rodiny se umí odvázat

Jiné zase láká vyřezávání dýní a zdobení domácností a zahrad. Velmi oblíbené je i halloweenské občerstvení. Rodiče se mohou s dětmi vyřádit na přípravě strašidelných dobrot. Několik tipů, čím pohostit děti na hallowenské oslavě, najdete TADY.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Halloweenské dobroty, které ocení nejen děti

Halloween je anglosaský lidový svátek, který se slaví 31. října, tedy den před křesťanským svátkem Všech svatých. Právě z něho se v Irsku vyvinul. Děti se oblékají do strašidelných kostýmů a chodí od domu k domu s tradičním pořekadlem Trick or treat (Koledu, nebo vám něco provedu).

GALERIE: Halloweenské kostýmy pro nosící rodiče nemají chybu

Rodiče řekli dětem, že snědli všechny jejich sladkosti

 


 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku