70 fotek z prvního setkání prarodičů s vnoučaty. Něha, dojetí a trocha smutku

Babička (92) se poprvé setkává s dvoudenní vnučkou
Foto: Internet
Sdílej na facebooku
28. dubna  2020 
 06:00

Chcete vidět fotky, které vás dostanou? Tady je máte! Fotografie starých lidí, kteří poprvé drží v ruce své vnouče, vás nejspíše dojmou stejně jako nás v redakci. Tahle galerie teď působí o to dojemněji, že vnoučata se s prarodiči vlastně setkávat nemohou. 

Často jde i o mimořádně silné fotky, když je jasné, že dědeček nebo babička nebo ještě o generaci starší příbuzní jsou vážně nemocní a jejich dny se krátí.

Máloco na světě je tak krásné, dojemné a někdy také svým způsobem smutné jako pohled na prarodiče, kteří se poprvé setkávají s novorozenými vnukem či vnučkou. Těžko se ubránit emocím, jak ostatně dokládá i tahle galerie, kterou dali dohromady editoři webu boredpanda.com. 

Schválně si přečtěte i popisky pod fotkami, jejich autoři tam píší, jak fotky vznikly, kdo na nich je a proč jsou pro ně tak důležité. 

GALERIE: První setkání s vnoučaty a pravnoučaty

Některé snímky jsou prostě něžné, radostné, je na nich vidět štěstí, jiné jsou vzácné i tím, že jde o první, ale zároveň také poslední setkání předtím, než babička nebo dědeček zemřeli. 

A tady máte video s jednou babičkou navíc: Neslyšící babička učí hluchou vnučku znakovou řeč:

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku