Rodiče a děti roku 2017: Nikol Štíbrová, těhotenství Kate, vtipný otec v přenosu BBC

Nejvtipnější video s tatínkem politologem a nejvíce lajkovaná fotka Beyoncé s dvojčaty.
Foto: BBC/IG/koláž Supermamy.cz
Sdílej na facebooku
5. ledna  2018 
 06:00

Pojďme si trochu zabilancovat. Jaké byly rodičovské "nej" události roku 2017? Asi nejvtipnější byl rozhovor s politologem a tatínkem v přímém přenosu BBC, kterému do záběru nečekaně vstoupí děti, nejvíce lajkovanou fotku měla Beyoncé coby madonna s dvojčaty (a také nejvíce parodovanou) a nejpřekvapivější zprávu přinesla královská rodina, když oznámila, že Kate s Williamem čekají třetího potomka. 

Co přinesl rok 2017? Určitě mnoho dětí, ať u českých nebo zahraničních celebrit. Rodila se hodně dvojčata, dočkala se jich nejen zpěvačka Beyoncé, ale také George Clooney. Dva poklady najednou přivítali na svět po utajovaném těhotenství i bývalá ruská tenistka Anna Kurnikovová a její dlouholetý přítel zpěvák Enrique Iglesias.

Nejvtipnější byl ale určitě politický rozhovor pro přímý přenos BBC, který narušily dvě děti. Když profesor politologie na jihokorejské univerzitě Robert Kelly v přímém přenosu BBC News odpovídal na dotaz ohledně politické situace v Severní Koreji, vkráčely mu do pracovny jeho dvě malé děti. Jeho žena je pak následně odklidila ze záběru a zabouchla dveře. Toto video oblétlo svět a pobavilo tisíce lidí na sociálních sítích. 

Nejpřekvapivější zprávou byla zřejmě ta od královské rodiny. Vévodkyně Kate a princ William oznámili světu, že čekají další miminko. Princ George a princezna Charlotte se tak dočkají někdy v dubnu třetího sourozence. A už teď se na to těší nejen celá Británie. 

Pokud se chcete podívat na celebrity, které porodily, mrkněte do naší GALERIE.

Pokud vás zajímá, komu ze známých osobností se v roce 2017 narodil potomek, podívejte se do naší galerie.
Pokud vás zajímá, komu ze známých osobností se v roce 2017 narodil potomek, podívejte se do naší galerie.
Autor: Maminka, Profimedia / koláž Supermámy.cz

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku