Chcete poradit ohledně zdraví nebo výchovy dětí? Obraťte se na naši poradnu

Chcete poradit ohledně zdraví nebo výchovy dětí? Obraťte se na naši poradnu
Odborníci, s nimiž spolupracujeme, jsou připraveni na vaše otázky.
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
18. září  2015 
 06:00

Rodiče, kteří čtou náš web Supermamy.cz, mohou využít bezplatné on line poradny zaměřené na různé otázky týkající se zdraví, výživy nebo výchovy dětí. Nově pro vás chystáme také poradnu, která se bude věnovat věci, která trápí mnoho rodičů - jde o rozvody a alimenty. 

Web Supermamy.cz pro vás připravil hned několik poraden, v nichž budou odborníci odpovídat na vaše dotazy. Využijte k položení dotazu on line formulář. Nemusíte v něm uvádět žádné osobní údaje. Dotaz se automaticky přepošle na redakční mail a my ho předáme odborníkům, kteří nám během několika dní odpoví. Zodpovězený dotaz najdete v naší rubrice poradna

Můžete posílat otázky týkající se zdraví dětí, na které bude odpovídat MUDr. Hana Köcherová, která se krom klasické medicíny věnuje i homeopatii. Otázky z oblasti gynekologických potíží, těhotenství a porodu s vámi bude řešit MUDr. Blanka Vavřinková. S tím, co vás trápí ohledně výživy potomků, vám poradí Mgr. Jana Divoká a na problematiku dětské výchovy a psychologie se specializuje Mgr. Gabriela Špačková.

Batole, které miluje paštiky a párky

Batole, které miluje paštiky a párky

Náš dvouletý syn ze všechno nejraději jí chléb s něčím, největší úspěch mají paštiky, šunky, salámy... já to jím jen občas, manžel prakticky…celý článek

Pokud chcete položit novou otázku, využijte k tomu náš formulář. Podívejte se nejdříve na dotazy zodpovězené v poslední době, zda mezi nimi nenaleznete radu pro svou situaci. Své otázky posílejte pomocí formuláře na této stránce, snažte se popsat svůj problém co nejpřesněji. My je odborníkům předáme a odpověď zveřejníme bez vašich osobních údajů.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku