Krásné časosběrné snímky. Tatínek se fotil s dcerou 35 let na stejném místě

20 let rozdíl. Roky 1986 a 2006
Foto: CFP/koláž
Sdílej na facebooku
30. července  2017 
 06:00

Když se tatínek roční holčičky Hua Yunqing před 35 lety vyfotil s dcerou u čínského jezera Tai v provincii Ťiang-su, vůbec netušil, že právě odstartoval milou tradici. Se svou dcerou jménem Huahua se tu pak fotil dlouhých 35 let. Od roku 1980 do roku 2014. Jen jediná fotka chybí – a to rok 1998, kdy dcera byla v zahraničí. Krásná časosběrná série, co říkáte?

Číňan Hua Yunqing oslavil 62. narozeniny a je dědečkem dvou krásných holčiček, jak je vidět na posledním snímku z roku 2014. Sérii fotek zveřejnil server Chinadaily.com a stala se velmi populární. Podívejete se na ně do FOTOGALERIE.

Stejně tak jako fotky, které jsme vám ukázali nedávno, na nichž se neznámý muž fotil se svým synem 26 let, série nazvaná Koloběh života kolovala po internetu a také se stala hitem. 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku