Vkusná i šílená tetování, kterými rodiče oslavili narození dítěte. Šli byste do toho?

Vkusná i šílená tetování, kterými rodiče oslavili narození dítěte. Šli byste do toho?
Fotografie
Foto: internal
Sdílej na facebooku
6. srpna  2017 
 06:00

Narození dítěte je velká událost, která člověku změní život. Navždy. A tetování je jedna z možností, jak to oslavit či zaznamenat. Tetovat se nechává stále více rodičů. Někteří volí decentní obrázky nebo třeba jen datum narození dítěte, jiní si troufnou na odvážné kresby portrétů potomků. Posledním hitem jsou také tetované kresbičky od dětí. Podívejte se na 55 nejlepších a nejšílenějších tetování rodičů. Šli byste do toho? 

Existuje mnoho variant, co si můžete dát jako rodič vytetovat, nejjednoduší je datum či jméno dítěte, některé matky či otcové si nechávají vytetovat portrét nebo třeba otisk nožičky či ručičky. Jiní zase volí nápis, kde říkají, jak moc velká je rodičovská láska, třeba "Dal jsem ti život a ty jsi mi dal smysl života."



Můj bývalý kolega nedávno přišel s podivnou čmáranicí na lýtku – jeho tříletý syn nakreslil netopýra a on byl z kresbičky tak nadšený, že s ní zašel do tetovacího salonu a nechal si ji zvěčnit. Musím uznat, že je originální. Nikoho jiného s podobným netopýrem nepotkáte. 

Našli jsme pro vás 55 zajímavých tetování, které si nechali udělat pyšní rodiče. Některá jsou vskutku bizarní. Co na ně říkáte? Nechali byste si udělat něco podobného na svém těle? 

Kdysi trestanecký cejch, dnes symbol individuality. Tetování

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku