Inspirujte se! Matka fotí dvojčata, zatímco spí. Pošlete nám fotky vašich dětí

Čelisti
Foto: Instagram.com/ayumiichi
Sdílej na facebooku
20. září  2016 
 14:00

Podívejte se, jak se baví jedna japonská matka. Zatímco její malá dvojčata – chlapec a dívka – spí, aranžuje kolem nich všelijaké rekvizity, fotí je a vše zveřejňuje na Instagramu. Berte to jako pozvánku do naší soutěže Zlatíčka, kam můžete posílat snímky svých potomků. A vyhrát můžete desetitisíce korun. 

Mateřství není snadné, zvláště když máte dvojčata. Ale některé matky neodpočívají, ani když jejich děti zalehnou. Jako tahle Japonka

GALERIE: Vtipné fotky spících dvojčat

Snímky můžete brát jako inspiraci pro vaše fotky, které můžete posílat do soutěže Zlatíčka. Přihlašovat se můžete až do 10. října do pravého poledne. Příliš neotálejte, až se začne hlasovat, s každým dnem byste zbytečně přicházeli o hlasy. 

Soutěž probíhá ve čtyřech fázích. Po přihlášení poběží internetové hlasování, ze kterého postoupí z každé kategorie prvních sto zlatíček do SMS semifinálového hlasování. A z něj pak postupuje do finálového kola prvních třicet soutěžících z každé kategorie.

Když dítě zlobí: Už jste vyzkoušeli aktivní ignoraci?

Když dítě zlobí: Už jste vyzkoušeli aktivní ignoraci?

Výbuchy vzteku, ječení, křik a věčné hádky mezi sourozenci nebo spolužáky jsou vždy posilované pozorností okolí. Proto je lepší tohle chování v určitých…celý článek

Na rozdíl od loňských ročníků se tentokrát nesoutěží podle krajů, ale podle věkových kategorií. Ty jsou tři. Zlatíčka do dvou let, zlatíčka od dvou do šesti let a zlatíčka od šesti do dvanácti. Soutěže se tedy může zúčastnit kdokoliv narozený před 25. říjnem 2004.

Motivací soutěžit je hned několik. Kromě třiceti tisíc korun si vítěz bude moct užít i profesionální fotografování pro Blesk pro ženy a mobilní telefon Samsung Galaxy J5. Ten získají vítězové všech tří kategorií. Ceny jsou ale připraveny pro prvních patnáct.

Chcete vyhrát třicet tisíc korun? Přihlaste své zlatíčko do soutěže

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku