Vždy dokonalá Ivanka Trump: Podívejte se, jak žije s manželem a třemi dětmi

Loni Vánoce i chanuka připadly na stejnou dobu, u Ivanky se slaví oboje.
Foto: Instagram/@ivankatrump
Sdílej na facebooku
22. ledna  2017 
 20:00

Můžete si prohlédnout desítky, možná stovky fotografií Ivanky Trump. Je jedno, zda jde o oficiální fotky nebo snímky ulovené potajmu nějakým paparazzi. Nebo o fotky, které sama dává na Instagram. Pravděpodobně na všech bude vypadat perfektně. Upravený a sednoucí účes, boty na supervysokém podpatku a většinou také úsměv. 

Když její otec Donald Trump loni na podzim vyhrál prezidentské volby v USA, začalo se o Ivance mluvit i jinak než jako o dceři z bohaté rodiny, která sama vede úspěšný život. Padala slova o tom, že by mohla vystupovat po boku svého otce jako první dáma, přinejmenším při některých příležitostech, protože to bude zvládat lépe než jeho žena Melanie. Podívejte se do naší GALERIE, jak žije Ivanka s manželem a třemi dětmi. 

6 projevů špatného chování dětí, které byste neměli tolerovat: Co hrozí?

6 projevů špatného chování dětí, které byste neměli tolerovat: Co hrozí?

Následujících šest projevů dětského chování nevypadá nijak hrozně, zvláště u nejmenších dětí ne. Někteří rodiče by je dokonce mohli považovat za roztomilé.…celý článek

Donald Trump se prezidentského úřadu ujal teprve před pár dny, takže to, kdo ho při různých příležitostech bude doprovázet, se teprve uvidí. Bez ohledu na to, co si myslíme o jeho názorech a chování, zdá se, že Ivanka Trump (35) by takovou roli mohla zvládat docela dobře. Už dnes má spoustu aktivit a dá se říci, že ve většině z nich si vede velice dobře. A to se kromě toho stará o tři malé děti. Mimochodem – zdrobnělé slovanské jméno je jejím oficiálním, ale česky na rozdíl od svého bratra Donalda neumí. 

Ivančinou matkou je Ivana Trump, rozená Zelníčková, která se po své emigraci stala první manželkou budoucího prezidenta USA. Má s ním kromě Ivanky ještě syny Donalda a Erica. Ač se rodiče rozvedli, Ivanka nezanevřela ani na jednoho z nich a loni svému otci pomáhala s prezidentskou kampaní v nejužším šestnáctičlenném týmu, ačkoli byla těhotná a v březnu se jí narodil syn Theodor. 

Brutálně upřímný post matky na mateřské: Doma přece nedělám vůbec nic

Brutálně upřímný post matky na mateřské: Doma přece nedělám vůbec nic

Když Ryshell Castleberry napsala na Facebook ironický komentář, kterým reagovala na představu některých lidí, že žena na…celý článek

Je to její už třetí dítě, s manželem Jaredem Kushnerem má ještě dceru Arabellu a syna Josepha. Její manžel, kterého si někdejší modelka vzala v roce 2009, vlastní týdeník The New York Observer a Ivanka kvůli němu konvertovala k judaismu. 

Absolventka Pensylvánské univerzity kromě péče o rodinu pracuje v rodinné firmě Trump Organization jako viceprezidentka, navrhuje obuv a šperky, vlastní obchod na Madison Avenue v New Yorku a vede také web www.ivankatrump.com. 

Ženy ukázaly na fotkách, jak mateřství změnilo jejich tělo

Ženy ukázaly na fotkách, jak mateřství změnilo jejich tělo

Na jedné straně dítě, na druhé strie, povolená kůže na břiše, povolená prsa, kila navíc, změněná postava. Těhotenství a porod se na ženském těle často…celý článek

10 věcí, které lidé vůbec netuší o novorozencích, a pak se diví

10 věcí, které lidé vůbec netuší o novorozencích, a pak se diví

Existuje spousta věcí, na které byste měla dát pozor, až přijedete s miminkem domů z porodnice. Tyhle vám ale vrásky dělat nemusí, i když to možná…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku