Čtyřčlenná rodina v prosinci vyrazila na výlet, zatím se nevrátili

Rachel Bradbury (33) a Ali Gordon (28) v prosinci vyrazili za dvěma dětmi na výlet a zatím stále cestují
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
17. června  2018 
 09:41

Obdivujete lidi, kteří se dokázali vzdát každodenní rutiny a vyrazili třeba na roční cestu kolem světa? Nebo aspoň na pár týdnů někam poblíž? Příběh manželů Rachel a Aliho ukazuje, že to není zase také těžké. My jim rozhodně fandíme. 

Tihle manželé z britského Chilcomptonu měli roční příjem kolem 60 000 tisíc liber a každý měsíc utratili přes tři tisíce na nutných výdajích. Od prosince loňského roku už to neplatí. 

Tehdy se Rachel Bradbury (33) a Ali Gordon (28) sbalili dvě děti, vzdali se své práce, pronajali dům a od té doby cestují i s potomky po Evropě v upravené dodávce. Dosud procestovali Portugalsko, Španělsko, Francii a Itálii. A vracet se zatím nehodlají. Momentálně je i se synem Archerem (2) a dcerou Lily (4) můžete potkat někde kolem Říma. 

Teď měsíčně utratí v průměru jen něco přes 700 liber  - svou vilu se třemi ložnicemi pronajali za 700 měsíčně, zbytek si vydělají příležitostnými pracemi. "Všechno to začalo tím, že se nám zalíbila myšlenka pořídit si obytné auto na běžné dovolené," říká Rachel. Auto měli asi tři roky, al stále to nebylo ono. 

Před pár lety koupili vesnický dům, upravovali ho a zařizovali, ale když bylo hotovo, přepadla je trochu nuda. A došlo jim, že dokud jsou děti malé, mohou s nimi v podstatě bez omezení cestovat. Zhruba před rokem, v červnu, se rozhodli, že už mají dost každodenního stereotypu, půl roku na to vyrazili.

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku