Když se George, Charlotte a Louis nudí, vztekají se a prudí. Jako všechny děti!

I královské děti mají svoje nálady
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
25. března  2020 
 06:00

Britského prince George, jeho sestru Charlotte a malého Louise zbožňuje celý svět. Ale zatímco od jeho rodičů se očekává královské vystupování, oni si mohou dovolit nějaký ten úšklebek, znudění či zazlobení. Nebo třeba vyplazený jazyk – a nenechají si nic vysvětlit. Podívejte se na jejich výrazy a reakce rodičů. Mistryní v úšklebcích je zejména prostřední Charlotte. 

Jak se tváří princezna, když ji nebaví pozorovat regatu? Pokud jde o princeznu Charlotte, ta to vyřešila vypláznutím jazyka. Tenhle trik už ostatně kdysi předvedla na jedné královské svatbě. 

Princ George a jeho sestra Charlotte se před časem stali hvězdami hned několika svateb, počínaje sňatkem strýčka Harryho přes vdavky letité přítelkyně jejich matky až po veselku princezny Eugenie. Všude jim to slušelo a všude se chovali jako děti svého věku. A to je rozhodně sympatické. 

Předloni princ George mimo jiné absolvoval s rodiči a sestřičkou Charlotte pětidenní královskou návštěvu Polska a Německa. Na některých fotkách bylo vidět, že oficiální návštěvy jsou pro děti občas velká nuda. A i když je pro ně většinou nachystán nějaký program nebo hračky, musí vydržet i různé oficiality. Stejně tak svatbu tetičky Pippy nebo oslavu narození prababičky Alžběty. 

Nám se líbí, jak jsou děti – George i jeho sestra Charlotte – bezprostřední a své pocity se nestydí dát najevo – třeba jen výrazem. V GALERII najdete fotky sourozenců od miminek po současnost. Některé jejich výrazy jsou prostě boží! A malý princ se stejně jako jeho sestra nestydí ani vypláznout jazyk!

 

Podívejte se na fotky Kate Middleton a její rodiny

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku